opc_loader
12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Bespaar op je energiekosten met pelletkachels.

Bespaar op je energiekosten met pelletkachels.

Besparen op energiekosten met pelletkachels.

Het meeste geld gaat elke maand opnieuw naar gas. Het warm stoken van onze woning kost al snel veel geld. Vooral als je een wat oudere woning hebt. Maar ook nieuwe woningen zijn al snel veel geld kwijt aan energie. Ondanks dat gas onze grootste kostenpost is blijven we massaal kiezen voor zonnepanelen. Uiteraard leveren deze een mooi rendement op, maar als je kan besparen op gas dan kan je een nog veel hoger rendement boeken. Pelletkachels kunnen aangesloten worden op de CV installatie. In plaats van gas wordt je woning nu door de kachel verwarmd. Al snel behaal je een rendement van 85%, waardoor je bijna volledig zelfvoorzienend kan worden met een eigen pelletkachel.

Pelletkachels zorgen voor een sfeervolle sfeer in huis.

Een voordeel aan pelletkachels is dat ze niet alleen helpen om te besparen op energie, maar je ook sfeervol kan wonen. De kachel ziet er namelijk uit als een openhaard. Door de verbranding van de pellets zie je een sfeervol vlammenspel. Je kan hier in de avond uren naar kijken. In principe kan je de kachel overal in huis plaatsen, maar het is extra sfeervol om dit in de woonkamer te doen. Je kan zo tijdens de koele wintermaanden de hele avond door genieten van een sfeervol vuurtje. De kachels in ons assortiment zijn gemaakt door Italiaanse designers en hebben een moderne uitstraling.

Pelletkachels volledig automatiseren.

Het klinkt leuk dat je volledig zelfvoorzienend kan worden met pelletkachels. Er is alleen één nadeel en dat is dat je wel constant pellets moet stoken. Wat gebeurd er bijvoorbeeld als je pellets op zijn? Heb je dan geen kachel meer? Vroeger was dit inderdaad zo, maar tegenwoordig is een pelletkachel volledig geautomatiseerd. De kachel wordt geleverd met een thermostaat en stookt alleen als het nodig is. Daar komt bij dat er een ruime laadbak bij zit waarin je de pellets doet. De voorraad is afhankelijk van de temperatuur in huis voldoende om een paar dagen op te stoken. Je hoeft dus zelfs niet dagelijks de voorraad bij te vullen. Er zijn zelfs pelletkachels die elektronisch op afstand bestuurbaar zijn. Je kan zo vanaf je vakantieadres de verwarming aanzetten, zodat je huis op temperatuur is op het moment dat je thuis komt.

Subsidie op de aanschaf van een pelletkachel.

Ben je van plan om te besparen met bio-energie? Als pelletkachel voldoet aan de minimale voorwaarden dan kan je minimaal € 500 aan subsidie ontvangen. Je hebt zo binnen 3 jaar de investering terugverdiend! In onze ruimte showroom in Knegel kan je de verschillende pelletkachles met elkaar vergelijken. Wij kunnen je uiteraard adviseren welke kachel voldoet aan de voorwaarden om subsidie te ontvangen. Vrijwel alle kachels uit ons assortiment voldoen, waardoor je flink kan besparen op de aanschaf van de kachel. In ons andere blog kan je meer informatie lezen over de subsidie die je krijgt op een pelletkachel. Wacht dus niet langer met de aanschaf en begin vandaag nog met besparen!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.