opc_loader

Buffervat 1 warmtespiraal

Kenmerken Buffervat 1 warmtespiraal:

pelletkachelkiezen voordeel teken Model: Met 1 warmtespiraal
pelletkachelkiezen voordeel teken Merk: Pelletkachelkiezen
pelletkachelkiezen voordeel teken Inhoud: 300 tm 5000L
pelletkachelkiezen voordeel teken Afmeting: 133x100x65cm
pelletkachelkiezen voordeel teken Max temperatuur: 95 graden
pelletkachelkiezen voordeel teken Max. Werkdruk: 15 bar
pelletkachelkiezen voordeel teken Isolatie: 50mm PU hardschuim

Hierom besteld u uw Buffervat met 1 warmtespiraal bij Pelletkachelkiezen.nl:
pelletkachelkiezen voordeel teken Besparing op uw energiekosten
pelletkachelkiezen voordeel teken Levertijd 2 weken
 pelletkachelkiezen voordeel teken 100% veilig bestellenwebwinkelkeur pelletkachelkiezen.nl

pelletkachelkiezen voordeel teken Keuze uit diverse 

697,54
Inhoud
Verzendmethode
DPD / Thijs Logistiek:
8,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website

Buffervat 1 warmtespiraal

Buffertank met 1 warmtespiraal is bedoeld voor het opslaan van heet water.  Een geïsoleerd buffervat slaat het warme water van het verwarmingssysteem van het huis op, voor later gebruik wanneer u het nodig heeft. Hierdoor wordt het tijdsverschil tussen het verwarmen van het water en wanneer u het nodig heeft gecompenseerd. Hierdoor is een buffervat met 1 warmtespiraal een zeer belangrijk product voor gebruik bij een pelletketel. Dit geïsoleerd buffervat met 1 warmtespiraal kan worden gebruikt met elk systeem dat warm water genereert. Denk hierbij aan een pellet cv ketel, warmtepomp en zonneboiler. Het buffervat 1 warmtespiraal wordt tussen de pelletketel en het apparaat dat het warme water genereert gekoppeld. Van uit het buffervat gaat men verder naar de apparaten die gebruikt worden met als doel om warmte af te geven.

Geïsoleerd buffervat bespaart energie

Het geïsoleerde buffervat kan het warme water voor een aanzienlijke lange tijd opslaan. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​dergelijke buffervat te gebruiken met systemen die niet in staat zijn om een ​​constante temperatuur van de stroom van heet water te genereren. De thermische isolatie van de door ons geproduceerde buffervaten is buitengewoon goed, waardoor het geproduceerde warme water dagenlang kan worden opgeslagen. Hierdoor wordt de watervoorziening in uw winkel, bedrijf of die van uw huis constant en blijft in balans.

Buffervat algemeen

Het binnenwerk van het buffervat wordt niet behandeld. Er zijn 6 uitgangen op het buffervat met 1 inch mouwen en 4/6 inch interne schroefdraad. Er is een 1 inch-huls in de bovenkant van de tank met binnendraad waar een ontluchter kan worden geplaatst. Op de bodem van het buffervat is er een stuk van 1 inch mouw met een interne draad waar de waterafvoeropening kan worden geplaatst. Er kunnen 3 ½ thermometers op de buffertank worden aangebracht die informatie over de temperatuur van het water in de tank kunnen leveren. In de modellen met ingebouwde warmtewisselaar bevindt zich een spiraalbuis van 1 inch, die eindigt in een huls van 1 inch met binnen schroefdraad. De drukweerstand van de spiraalvormige buis werd getest bij 15 bar overdruk. Het buffervat kan worden besteld met of zonder 50mm isolatie. De isolatie is een zacht polyurethaanschuim met open cellen. De maximaal toegestane watertemperatuur in de tank is 95 ° C. Ieder buffervat is aan de buitenkant behandeld met corrosie beschermende verf. De tank kan in de volgende maten worden besteld: van 300l tot 5000l met één of twee warmtewisselaars. Hierdoor kan er voor ieder gebouw de meest geschikte buffervat worden gekozen. De wanden van het buffervat zijn 3 mm dikke staalplaten. Ieder buffervat wordt onderworpen aan een 5 bar overdrukproef. Onze tanks kunnen ook worden besteld met roestvast stalen spiraalbuizen.

Heeft u vragen over de Buffervat 1 warmtespiraal neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op. Ook kunt u onze showroom bezoeken vrijblijvend zonder afspraak van Di tm Za van 10:00-17:00 uur

Showroom adres:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items