opc_loader

Hygiëne boiler 800L met 1 warmtewisselaar

Kenmerken Hygiëne boiler 800L met 1 warmtewisselaar:

pelletkachelkiezen voordeel teken Model: Hygiëne boiler
pelletkachelkiezen voordeel teken Type: 1 warmtewisselaar
pelletkachelkiezen voordeel teken Inhoud: 800L
pelletkachelkiezen voordeel teken Type isolatie: Okoline C
pelletkachelkiezen voordeel teken Isolatie: 80mm Neopor en 20mm Polyesterfaservlies
pelletkachelkiezen voordeel teken Energieklasse: C
pelletkachelkiezen voordeel teken Aansluiting: 90° graden
pelletkachelkiezen voordeel teken Warmtewisselaar: Rvs drinkwater spiraalbuis
pelletkachelkiezen voordeel teken Bedrijfsdruk: 4,5 bar
pelletkachelkiezen voordeel teken Garantie: 5 jaar

Hierom besteld u uw Hygiëne boiler 800L 1 warmtewisselaar bij Pelletkachelkiezen.nl:
pelletkachelkiezen voordeel teken Besparing op uw energiekosten
pelletkachelkiezen voordeel teken Levertijd binnen 2 weken
 pelletkachelkiezen voordeel teken 100% veilig bestellenwebwinkelkeur pelletkachelkiezen.nl

pelletkachelkiezen voordeel teken Keuze uit diverse 

1.768,00
x

Hygiëne boiler 800L met 1 warmtewisselaar

De hygiëne boiler 800L met 1 warmtewisselaar van de Duitse fabrikant TWL kan direct aangesloten worden op een Pellet CV ketel verwarmingssysteem. Deze hygiëne boiler 800L is een gecombineerde sanitaire buffertank met een standaard extra groot ingebouwde roestvrijstalen warmtewisselaar van 5,8m² of te wel een inhoud van 29,2L,  voor het verwarmen van warm tapwater wat er doorheen stroomt. De Hygiëne boiler 800L is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, materiaalnummer 1.4404 of AISI 316L. Deze roestvrijstalen warmtewisselaar is niet gelast in de hygiëne boiler 800L om elektrochemische corrosie te voorkomen, maar is direct in het hygiene buffervat gemonteerd op een geisoleerde flensplaat.

Optimale besparing van energie door juiste isolatie

Hygiene boiler 800L met 1 warmtewisselaar wordt geleverd met een 80mm Okoline Neopron schuim isolatie met daaromheen nog een 20mm polyester vliesdeken, totaal een 100mm isolatie. Op deze manier voldoet de hygiëne boiler 800L aan de zeer strenge ERP richtlijnen en bespaart u niet alleen energie maar ook direct in uw portomonnee. Deze vorm van isolatie is vele malen beter dan het traditionele PU hardschuim of alleen vlies deken isolatie. Daarnaast biedt het voordeel van deze vorm van isolatie dat het gemakkelijk afneembaar is waardoor de omvang kleiner wordt en de hygiëne boiler misschien makkelijker te transporteren is.

Werking hygiëne buffervat 800L met 1 warmtewisselaar

Het sanitair tapwater wordt direct verwarmt door het warme buffervat water in de hygiëne boiler als het door de Rvs geribbelde spiraal stroomt. Hierna gaat het door naar de naverwarming zoals een pelletketel. De warmtewisselaar onderin de hygiëne boiler daar wordt direct de pelletketel op aangesloten. Het watervolume in de hygiëne boiler wordt meestal gekoppeld aan de retourleiding van de lage temperatuur verwarmingssysteem. Wanneer u vloerverwarming heeft wordt het hieraan gekoppeld.

Voor hoeveel personen is een 800L hygiene boiler geschikt?

Hygiene boiler 800L is geschikt voor een gezin met 5 personen als maar een van de warmtewisselaars(de onderste) wordt gebruikt. Dit is natuurlijk bij normaal waterverbruik en een verwarming oppelrvlak van 80-100m², of een verhouding die hieraan gelijk is. Hygiëne boiler 800L met 1 warmtewisselaar heeft veel verschillende systeem configuratie mogelijkheden qua aansluiting en toepassingen. Zo zit er voor u zeker een juiste en geschikte aansluit mogelijkheid bij die voor u het meest effectief is en het hoogste rendement levert. Alle aansluitingen zitten bij hygiëne boiler 800L met 1 warmtewisselaar op 90° graden, als u de aansluitingen liever tegenover(180°) elkaar heeft zitten kan dat ook. Dit heeft geen meerprijs maar wel bij de bestelling duidelijk vermelden bij opmerking.

Eventueel kunnen we de hygiëne boiler 800L met 1 warmtewisselaar ook leveren zonder Anode(deze is dan compleet omderhoudsvrij). Dit model wordt speciaal voor u besteld en kan daardoor dan niet geretourneerd worden. Het wettelijke herroeping recht vervalt bij dit model zonder Anode. Bijkomend voordeel van een hygiene boiler zonder anode is het gewicht, ze zijn aanzienlijk lichter.

Heeft u vragen over de hygiëne boiler 500L met 1 warmtewisselaar neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op. Ook kunt u onze showroom bezoeken vrijblijvend zonder afspraak van Di tm Za van 10:00-17:00 uur

Showroom adres:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Hygiëne boiler 800L met 1 warmtewisselaar heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items