opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Pelletkachel merken

Door het enorme aanbod van diverse pelletkachelmerken is het voor een leek moeilijk om de juiste keuze te maken. Wij hebben bewust gekozen om uitsluitend Italiaanse pelletkachels in ons assortiment op te nemen. De oorsprong van de pelletkachel ligt namelijk in Italië, zij hebben de meeste ervaring met de technische aspecten met bijkomend voordeel dat ze bekend staan om hun design. Daardoor zitten in Italië ook de meeste toeleveranciers van onderdelen die in een pelletkachel gebruikt worden.

De juiste prijs kwaliteit verhouding

Door het enorme aanbod van pelletkachels in het algemeen is er een groot prijsverschil ontstaan. Wij hebben na veel onderzoek ons gefocust op de pelletkachelmerken die een zeer goede kwaliteit bieden voor een interessante prijs. Daarbij wordt het design van een Italiaanse pelletkachel natuurlijk niet uit het oog verloren. Hierdoor is het mogelijk jaren lang plezier te hebben van de aangename warmte die deze fraaie pelletkachels afgeven, zullen de energiekosten flink afnemen en wordt het milieu zo min mogelijk belast. 

Ruim aanbod in Italiaanse pelletkachels

Wij hebben gekozen voor de Italiaanse merken pelletkachels Ambiente & Calore, EuroAlpi, Punto Fuoco, Fair en Flumenfire. Uit verschillende internationale onderzoeken komt naar voren dat deze merken behoren tot de beste in combinatie met hun prijs. Deze verschillende merken hebben allemaal een verschillend design maar dit leidt niet tot verschil in kwaliteit. Dat onze prijzen scherp zijn komt mede omdat wij rechtstreeks inkopen bij deze fabrikanten. Op deze manier worden de kosten laag gehouden en kunnen we ook de beste service bieden omdat wij rechtstreeks contact hebben met de fabrikanten en onze monteurs regelmatig worden bijgeschoold.