opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs
Filters
€ 1598
€ 4975
Merk
Vermogen
Te verwarmen ruimte m³
Type
Model

Eva Calòr Pelletkachels

Eva Calòr pelletkachels zijn zeer milieuvriendelijke verwarmingsbronnen die het behoud van de natuur hoog in het vaandel hebben staan. Door te verwarmen met een pelletkachel van Eva Calòr worden broeikasgassen en CO² uitstoot sterk verminderd, dit levert een enorme milieu besparing op. Hierdoor is het niet verwonderlijk dat de Nederlandse regering subsidie verleent op de aanschaf van een pelletkachel, Eva Calòr probeert hier zoveel mogelijk op in te spelen met zijn moderne en designvolle pelletkachels.Eva Calòr heeft zijn eigen verwarmingssysteem ontwikkeld waardoor een zeer hoog rendement wordt behaald in combinatie met lage emissies. Het stoken met een pelletkachel van Eva Calòr zorgt voor de minst mogelijke belasting voor het milieu en flinke verlaging op de huidige energierekening t.o.v. aardgas.

Meer Comfort door Eva Calòr

De passie van Eva Calòris altijd geweest een hoog rendement te behalen en te zorgen voor een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Eva Calòr pelletkachels zijn ontwikkeld om maximale prestaties te behalen met minimaal verbruik. Het resultaat zijn fraai vormgegeven, duurzame en zeer betrouwbare pelletkachels waarmee men in stijl een woning comfortabel kan verwarmen.

100% Italiaanse top kwaliteit pelletkachels

Eva Calòr pelletkachels zijn van 100% Italiaanse productie. Italië staat bekend om hun productie van hoogwaardige kwaliteit de pelletkachels. De oorsprong van de pelletkachel is ontstaan in Italië vandaar dat ook alle belangrijke merken hier gevestigd zijn. Eva Calòr vertrouwd op de betrouwbaarheid en innovativiteit van zijn Italiaanse toeleveranciers, om met maximale inspanning te zoeken naar de beste onderdelen. Door deze onderlinge connectie tussen Eva Calòr enerzijds en de Italiaanse toeleveranciers anderzijds kan direct worden ingespeeld op eventuele technische veranderingen. Hierdoor levert Eva Calòr duurzame, hoogwaardige kwalitatieve pelletkachels die aan alle moderne technische eisen voldoen.

Certificering als extra kwaliteit kenmerk

Alle door Eva Calòr geproduceerde pelletkachels zijn voorzien van een certificering. Deze onafhankelijke instelling keurt pelletkachels op meerdere elementen waaronder kwaliteit, emissie, veiligheid en gebruiksgemak en komt met een waardecertificaat. Alle pelletkachels van Eva Calòr dragen dit certificaat en voldoen en voldoen hiermee aan strenge kwalitietseisen.

2 artikelen