opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Ravelli

Ravelli

Het merk Ravelli verdeelt over de hele wereld pelletkachels in verschillende categorieën zoals lucht pelletkachels, Cv pelletkachels en kanalisatie kachels. Met de Cv pelletkachels kan niet alleen de kamer worden verwarmd, maar ook de radiatoren en het sanitair warm water. Kanalisatie pelletkachels zijn kachels met een extra luchtkanaal die een naast of boven gelegen kamer kunnen verwarmen. Lucht pelletkachels daarentegen verwarmen via de ventilator die direct de warmte de ruimte in blaast waar de pelletkachel staat.

De verschillende Ravelli pelletkachels

Je leeft in je huis en kent het meer dan wie dan ook. Ook op het gebied van warmte weet je wat er nodig is om te verwarmen. Verwarm kleine en grote ruimtes, integreer verwarming met sanitair warm water. De Ravelli lucht-, kanalisatie en hydro pelletkachels hebben verschillende technische aspecten, bijzonderheden die samen met de kenmerken van je huis moeten worden geëvalueerd om erachter te komen welk systeem voor je het meest geschikt is. Kies de pelletkachel dat bij je past.

Ravelli lucht pelletkachels

Een lucht pelletkachel maakt het mogelijk om een enkele kamer te verwarmen met eventueel een daaraan een aangesloten ruimte zoals bijvoorbeeld een open keuken. Afhankelijk van het gekozen vermogen kun je ook nog deuren open zetten zodat de warmte van de Ravelli pelletkachel naar boven gaat. Naast onafhankelijk verwarmen, is een lucht pelletkachel in staat om naast het bestaande verwarmingssysteem te integreren om het verbruik te verminderen en je te laten genieten van een natuurlijke vlam. Lucht bereikt in korte tijd de gewenste temperatuur, alle belangrijke functies worden op een eenvoudige manier beheerd, van programmering tot temperatuurselectie tot ventilatieregeling.

De revolutie van voordelig verwarmen

Met een Cv pelletkachel systeem kunt je de woning gemakkelijk verwarmen via de radiatoren of vloerverwarming systeem. Daarnaast kun je tegelijkertijd het sanitair water verwarmen met je Cv pelletketel. Met een Hydro pelletkachel systeem kunt je de traditionele cv gasketel vervangen. Je bespaart daardoor enorm op je energie, verbruik en energiekosten met daarnaast ook nog bijzondere aandacht voor het milieu. Want het stoken van houtpellets is Co2 neutraal en milieuvriendelijk.