opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Bio-ethanol haard Nordkapp

997,00

Of betaal in termijnen vanaf 33,23 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

 • Persoonlijk advies
 • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
 • Diverse veilige betaalmethoden
 • 14 dagen bedenktijd
 • 100% veilig bestellen

Bio-ethanol haard Nordkapp

Bio-ethanol haard Nordkapp van Glow Fire is leverbaar in kleur zwart met volledig glas rondom. In de kleur zwart lijkt biokachel Nordkapp erg veel op een klassieke houtkachel waardoor deze perfect aansluit bij de verschillende interieurs. Het voordeel van biohaard Nordkapp is dat je deze overal vrij kunt plaatsen zonder vaste rookkanaal aansluiting nodig te hebben. Je hebt hierdoor overal een gezellige sfeerhaard met echt vuur als blikvanger die 1 op 1 de looks van een houtkachel heeft.

Nordkapp geeft je nog meer een houtkachel gevoel.

Doordat bio-ethanol haard Nordkapp volledig glas rondom heeft, heb je vanuit iedere plek in de ruimte een perfect zicht op het natuurlijk vlammenspel wat uit de Rvs biobrander komt. Om het helemaal compleet te maken kun je rondom de vlammen keramische houtblokken leggen. Hiermee creëer je nog meer het volledig natuurlijke gevoel van een houtvuur. Alleen dit dan op een duurzame milieuvriendelijke en gezonde manier met bio-ethanol als brandstof.

Veiligheid op eerste plaats bij Biokachel Nordkapp

Veiligheid staat bij biokachel Nordkapp op de eerste plaats. Door echt vuur in je woning, restaurant of kantoor is veiligheid zeer belangrijk. Bio-ethanol haard Nordkapp is rondom volledig gesloten waardoor er geen directe toegang is tot het vuur. Door het openen van een deur bij biohaard Nordkapp heb je toegang tot de TÜV gecertificeerde bio-ethanol brander en het vuur.

Juiste gebruik bij bio ethanol haard Nordkapp

Om de veiligheid nog meer te waarborgen van de bio ethanol haard Nordkapp is er in Rvs brander gebruik gemaakt van keramische wol. Dit materiaal zorgt ervoor dat de vloeibare bio-ethanol brandstof opgenomen wordt. Vergelijk dit met de werking van een spons. Door de absorberende werking van de keramische wol is er geen direct contact tussen de overtollige bioethanol vloeistof in de brandkamer en de vlammen. Vul de Rvs brander nooit verder met bio-ethanol dan tot de tekst MAX in de brander.

Biohaard Nordkapp in woonkamer of buiten

Biohaard Nordkapp kun je overal veilig plaatsen, denk aan in je woonkamer, buiten op het terras of in je veranda en terrasoverkapping. Je creëert hiermee een gezellige sfeer. Echt vuur zorgt door de vlammen altijd voor een magische beleving en extra sfeer. Met de verstelbare schuif van de interne Rvs biobrander bepaal je zelf de hoogte van de vlammen, verbruik van de brandstof en warmteafgifte. Bio-ethanol is een zuivere brandstof die geen residu zoals roet en rook uitstoten. Hierdoor is de luchtkwaliteit in huis veel beter en gezonder dan bij een houtkachel, pelletkachel, gaskachel of petroleumkachel.

Gezondheid voorop bij bio-ethanol haard Nordkapp

Gezondheid is zeer belangrijk, belangrijker dan gezelligheid van een sfeerhaard. Bio-ethanol haard Nordkapp heeft je gezondheid voorop staan. Daarom is het kiezen voor een biohaard verstandiger en beter dan het plaatsen van een houtgestookte kachel. Het resultaat van verbranding door bio ethanol is dat de Nordkapp sfeerhaard water, stoom en koolstofdioxide produceert. De hoeveelheid koolstofdioxide of CO2 die vrijkomt bij het verbranden van bio alcohol uit de biokachel gedurende 3 uur is bijna gelijk aan de hoeveelheid CO2 die wordt geproduceerd bij het branden van 2 kaarsen van gemiddelde grootte!

Voordelen van bio-ethanol haard Nordkapp:

 • Geen rook en geur
 • Geen rookkanaal nodig
 • Geen onderhoud nodig (geen as en roet)
 • Geen installatie
 • Zowel binnen als buiten te plaatsen

Afmetingen Nordkapp kachel:

 • Doorsnee: 42,4 mm
 • Hoogte: 961 mm

Specificaties:

Brander inhoud: 1,2 L
Type brander: Keramisch
Veiligheid: Brander met lekbescherming
Kleur: Zwart
Vermogen: 2 kw
Brandduur*: 4-6 uur
Verbruik*: ca. 0,25 L per uur
Gewicht: 30 kg
Garantie: 2 jaar
Certificering: TÜV

tuv

* Aan brandduur, verbruik en vermogen mogen geen garanties aan worden verleend. Dit is afhankelijk van type brandstof en instelling van vlammenschuif.

Bezoek de showroom van Biohaarddesign
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +31 (0)40 2826080
info@biohaarddesign.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items