opc_loader

Pelletkachel merken

Door het enorme aanbod van diverse pelletkachelmerken is het voor u als leek moeilijk om de juiste keuze te maken. Pelletkachelkiezen.nl heeft daarom uitsluitend voor Italiaanse pelletkachels gekozen. De oorsprong van de pelletkachel ligt immers in Italië, waardoor daar de meeste 'know how' aanwezig is. Daardoor zitten in Italië ook de meeste toeleveranciers van onderdelen die in een pelletkachel gebruikt worden. Deze onderdelen worden nagenoeg allemaal door de diverse pelletkachelmerken gebruikt bij het produceren van hun pelletkachels.

De juiste prijs kwaliteit verhouding

Door het enorme aanbod van pelletkachels in het algemeen is er een groot prijsverschil ontstaan. Pelletkachelkiezen.nl heeft geprobeerd de juiste pelletkachelmerken te selecteren die een zeer goede kwaliteit bieden voor een interessante prijs. Daarbij wordt het design van een Italiaanse pelletkachel natuurlijk niet uit het oog verloren. Belangrijk bij de samenstelling van de juiste pelletkachel collectie is dat ondanks de prijs de kwaliteit top is men jarenlang kan blijven genieten van een heerlijke warmte.

Ruim aanbod in Italiaanse pelletkachels

Pelletkachelkiezen.nl heeft gekozen voor de Italiaanse merken pelletkachels Ambiente & Calore, EuroAlpi, Punto Fuoco, Fair en Flumenfire. Hier hebben wij het beste gevoel bij qua prijs en kwaliteit. Daarnaast zit er onderling tussen deze verschillende pelletkachel merken genoeg verschil in uiterlijk design zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ook is de prijsverhouding van al deze pelletkachel merken gunstig voor u als consument. Dit wordt bereikt doordat Pelletkachelkiezen.nl enkel direct rechtstreeks inkoopt bij deze Italiaanse merken zonder tussenkomst van derde partij. Op deze manier worden de kosten laag gehouden en niet onbelangrijk ook kunnen we op deze manier de beste service bieden door een continue technische bijscholing.