opc_loader

Flumenfire

Flumenfire is opgericht in 1974 en heeft zodoende al jaren lang ervaring in de metaal industrie. Hiervandaan is Flumenfire pelletkachels gaan ontwikkelen en hebben ze een enorme know how opgebouwd. Hierdoor behoort Flumenfire met een ruime collectie pelletkachels tot een van de toon aangevende pelletkachel merken in Italië. Doordat de complete productie van pelletkachels in eigen beheer gedaan wordt heeft Flumenfire een hoge reputatie opgebouwd.

De juiste materialen en techniek in een Flumenfire pelletkachel

De kracht van Flumenfire begint al bij het ontwikkelen van een pelletkachel model. Daarna wordt in eigen beheer de juiste keuze gemaakt voor materiaal en onderdelen. Van daaruit wordt een pelletkachel binnen het productie proces van Flumenfire vervaardigd. Flumenfire gebruikt alleen de beste Europese onderdelen in zijn pelletkachels. Zo wordt er gekozen voor de Micronova software en bediening van display. Hierdoor garandeert Flumenfire de meest betrouwbare pelletkachels door toepassing van geavanceerde productie processen.

Kwalitei zeer belangrijk bij Flumenfire pelletkachels

Flumenfire heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het productieproces werkt met de allernieuwste technologie en methoden om zo aan de strenge keuringsnormen te voldoen. Tijdens het productieproces wordt een Flumenfire pelletkachel regelmatig getest. Nadat een pelletkachel uit het productieproces komt wordt deze voordat die op transport gaat door een vakbekwame monteur van Flumenfire getest.