opc_loader
12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Ravelli Pelletkachels

Ravelli pelletkachels zijn zeer milieuvriendelijke verwarmingsbronnen die het behoud van de natuur hoog in het vaandel hebben staan. Door te verwarmen met een pelletkachel van Ravelli worden broeikasgassen en CO² uitstoot sterk verminderd, dit levert een enorme milieu besparing op. Hierdoor is het niet verwonderlijk dat de Nederlandse regering subsidie verleent op de aanschaf van een pelletkachel, Ravelli probeert hier zoveel mogelijk op in te spelen met zijn moderne en designvolle pelletkachels. Ambiente & Calore heeft zijn eigen verwarmingssysteem ontwikkeld waardoor een zeer hoog rendement wordt behaald in combinatie met lage emissies. Het stoken met een pelletkachel van Ravelli zorgt voor de minst mogelijke belasting voor het milieu en flinke verlaging op de huidige energierekening t.o.v. aardgas.

Meer Comfort door Ravelli

De passie van Ravelli altijd geweest een hoog rendement te behalen en te zorgen voor een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Ravelli pelletkachels zijn ontwikkeld om maximale prestaties te behalen met minimaal verbruik. Het resultaat zijn fraai vormgegeven, duurzame en zeer betrouwbare pelletkachels waarmee men in stijl een woning comfortabel kan verwarmen.

100% Italiaanse top kwaliteit pelletkachels

Ravelli pelletkachels zijn van 100% Italiaanse productie. Italië staat bekend om hun productie van hoogwaardige kwaliteit de pelletkachels. De oorsprong van de pelletkachel is ontstaan in Italië vandaar dat ook alle belangrijke merken hier gevestigd zijn. Ravellivertrouwd op de betrouwbaarheid en innovativiteit van zijn Italiaanse toeleveranciers, om met maximale inspanning te zoeken naar de beste onderdelen. Door deze onderlinge connectie tussen Ravellienerzijds en de Italiaanse toeleveranciers anderzijds kan direct worden ingespeeld op eventuele technische veranderingen. Hierdoor levert Ravelli duurzame, hoogwaardige kwalitatieve pelletkachels die aan alle moderne technische eisen voldoen.

Certificering als extra kwaliteit kenmerk

Alle door Ravelli geproduceerde pelletkachels zijn voorzien van een certificering. Deze onafhankelijke instelling keurt pelletkachels op meerdere elementen waaronder kwaliteit, emissie, veiligheid en gebruiksgemak en komt met een waardecertificaat. Alle pelletkachels van Ravelli dit certificaat en voldoen en voldoen hiermee aan strenge kwalitietseisen.