opc_loader

Pelletkachel onderhoudscontract voor de juiste werking

Voor een verzekering van een langere levensduur van uw pelletkachel?  Hiervoor kunt u het beste een Pelletkachel onderhoudscontract afsluiten. De meeste kwaliteit merken pelletkachels verplichten het ook om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een Pelletkachel onderhoudscontract bent u verzekert uw garantie. Natuurlijk geldt dit enkel tijdens uw garantie termijn, die is meestal 2 jaar.  

De juiste service door een opgeleide monteur

Italiaanse pelletkachel fabrikanten willen enkel en alleen dat er onderhoud door ervaren monteurs plaats vindt aan uw pelletkachel. De monteur van Pelletkachelkiezen.nl hebben ook alle een interne opleiding gehad bij de Italiaanse fabrieken. Jaarlijks worden zei bijgeschoold door de technische mensen van de diverse merken. Op deze manier weten we exact hoe uw pelletkachel functioneert. Wanneer u dus een Pelletkachel onderhoudscontract afsluit bent u dus verzekerd van een juiste werking van u pellet kachel. Op deze manier wordt de levensduur verlengd.

Pelletkachel onderhoudscontract bestaat uit:

* 1x per jaar grondig(binnenwerk) reinigen van uw pelletkachel * Reinigen van ventilatoren * Reinigen van in en uitlaatkanalen * Controleren en bijstellen(indien nodig) van technisch systeem ** Het schoonmaken van het complete rookkanaal zit niet bij het pelletkachel onderhoudscontract inbegrepen. *** De voorraad pellet tank moet leeg zijn ivm de reiniging ervan **** Niet inbegrepen zijn versleten onderdelen, het vervangen van deze onderdelen tijdens de onderhoudsbeurt is wel inbegrepen.  

Wat kost een pelletkachel onderhoudscontract?

Prijs voor het afsluiten van een Pelletkachel Onderhoudscontract in de regio's Noord-Brabant, Limburg en Belgisch de Kempen/Limburg bedraagt €145,00 per jaar. Provincies die hier buiten vallen zijn op aanvraag. In geval van Storingen rekenen wij in de bovengenoemde regio's de volgende kosten: * €210,00 inclusief het Pelletkachel onderhoudscontract * €120,00 voor alleen de storing. Hierbij inbegrepen is één service uur, mocht er meer tijd voor nodig zijn dan rekenen wij €15,00 per kwartier extra. ***** Het Pelletkachel onderhoudscontract dient alleen maar voor Italiaanse merken pelletkachels die verkocht worden door Pelletkachelkiezen.nl  

Informatie over een pelletkachel onderhoudscontract

Wilt u een direct een Pelletkachel onderhoudscontract afsluiten dan kunt u een mail(info@outdoortuinidee.nl) sturen met naam, adresgegevens en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak.  

Maak hier uw keuze voor de geschikte pelletkachel: pelletkachels