opc_loader

Inbouw Pelletkachel Andrea 11Kw

INBOUW ANDREA 11KW NU MET €500,00 SUBSIDIE DUS GEEN €2.216,00 MAAR NETTO €1.716,00

Model: Andrea 11Kw

Subsidie: Ja (€500,00)

Meldcode Rvo: KA14135

Merk: Eva Cálor

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: Niet op voorraad 2-3 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: pelletkachel betaal mogelijkheden van pelletkachelkiezen.nl

Verzendkosten: Nederland €55,00 / Belgie €70,00

Retourtermijn: Niet ivm speciale bestelling op maat

2.216,00
Kleur
Verzendmethode
Post NL:
8,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website

Inbouw Andrea 11Kw

Inbouw pellet kachel Andrea 11Kw van Eva Calor als vervanging van uw huidige openhaard. Heeft u een openhaard in huis en wilt u meer rendement of niet meer met houtblokken slepen dan was het altijd een probleem om een geschikte pellet kachel te kiezen. Maar met een inbouw kachel van Eva Calor behoort dit tot de verleden tijd. Het enigste waar u op moet letten bij een bestaande situatie is op de afmetingen. Deze moeten van de inbouw pelletkachel Andrea overheen komen met de ruimte die u heeft.

Omdat u een openhaard heeft moest u tot nu toe altijd grotere verbouwingen doen om een pellet kachel te kunnen plaatsen. Meestal moest de schouw of de schoorsteenmantel verwijderd worden of dusdanig aangepast worden om een kachel te kunnen plaatsen.

Ook subsidie op inbouw Pellethaard Andrea 11Kw

Inbouw pellethaard Andrea 11Kw van Eva Calor is made in Italië en staat voor gegarandeerde topkwaliteit. Eva Calor behoort tot de Eva Stammpagi group leverancier van een aantal kwaliteitsmerken behoort het tot een van de grootste pelletkachel fabrikanten uit Italië. Italië staat bekend om de een ruimte assortiment van verschillende pellet kachel fabrikanten, Italie is namelijk het land waar de pellethaarden ontstaan zijn. Door de huidige subsidie van €500,00 maakt het nu voor u zeer interessant om te kiezen voor een Inbouw pellethaard Andrea 11Kw. Niet veel inbouw pellethaarden hebben een subsidieregeling momenteel omdat ze aan strenge milieu eisen moeten voldoen. Dit is bij een pellethaard moeilijker te realiseren dan bij een pellet kachel.

Inbouw Andrea 11Kw is zeer geschikt om ipv een hout openhaard te plaatsen in een woonkamer, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom.

Inbouw Pellet kachel Andrea 11Kw komt in aanmerking voor de subsidieregeling. Ga direct na aanschaf en installatie naar Rvo.nl en vraag uw €500,00 subsidie aan voor op de Eva Cálor Andrea 11Kw inbouw haard.

Inbouw Andrea 11Kw belangrijke voordelen:
- Wekelijkse thermostaat instelbaar met 4x dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
- Standby en modulair functie
- Rvs branderpot
- Geruisloze 5 standen dubbel gelagerde ventilator(40dBA)
- Multifunctioneel Micronova display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Optie: Afstandsbediening

Inbouw Andrea 11Kw specificaties:
* Maximaal vermogen: 11Kw
* Nominaal vermogen: 2.9Kw
* Rendement: 85-87,5%

* Verbruik:2,4-0,6 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: 60-190 m3
* Voorraad tank: 15Kg

* Afmeting (hxbxd): 67,1 x 70 x 65,9 cm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 51 mm
* Gewicht: 98,6 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: EN-14785

Inbouw Andrea 11Kw:
Mocht u al in het bezit zijn van een bestaande hout of gas openhaard dan is het eerste wat u kunt doen de inbouw afmetingen controleren. Wanneer deze ongeveer overeenkomen met pellethaard Andrea dan is het mogelijk om deze in de bestaande situatie in te bouwen. Daarna is het belangrijk om de aansluiting van het rookkanaal te wijzigen naar 80mm. Dit kan meestal op een eenvoudige manier dmv een verloop.

Pelletkachelkiezen.nl biedt u natuurlijk ook de mogelijkheid om de Inbouw kachel Andrea 11Kw door ervaren personeel aan te laten sluiten en in werking te stellen. Het montage team van Pelletkachelkiezen.nl is heeft bij Eva Cálor een uitgebreide interne technische cursus gehad om iedere Eva Cálor pellet kachel vakkundig te installeren. Daarnaast biedt Pelletkachelkiezen.nl u een jaarlijks service/onderhoudscontract aan zodat het juist functioneren van de inbouw pellethaard Andrea 11Kw gegarandeerd is voor het stookseizeon.

Heeft u vragen over bovenstaande model neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items