opc_loader

Inbouw Pelletkachel Crystel 12Kw

INBOUW CRYSTEL 12KW NU MET €595,00 SUBSIDIE DUS GEEN €2.460,00 MAAR NETTO €1.865,00

Model: Crystel 12Kw

Subsidie: Ja (€595,00)

Meldcode Rvo: KA08269

Merk: TSP

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: Niet op voorraad 2-3 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: pelletkachel betaal mogelijkheden van pelletkachelkiezen.nl

Verzendkosten: Nederland €55,00 / Belgie €70,00

Retourtermijn: Niet ivm speciale bestelling op maat

2.460,00
Kleur
Verzendmethode
Post NL:
55,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website

Inbouw Crystel 12Kw

Inbouw pellet kachel Crystel 12Kw als vervanging van uw huidige openhaard. Heeft u een openhaard in huis en wilt u meer rendement of niet meer met houtblokken slepen dan was het altijd een probleem om een geschikte pelletkachel te kiezen. De meeste pelletkachels zijn namelijk voorzet modellen. Omdat u een openhaard heeft moest u tot nu toe altijd grotere verbouwingen doen om een pellet kachel te kunnen plaatsen. Meestal moest de schouw of de schoorsteenmantel verwijderd worden of dusdanig aangepast worden om een pelletkachel te kunnen plaatsen. Vanaf nu is dat niet meer nodig en kunt u met de Inbouw kachel Crystel 12Kw direct de bestaande hout openhaard vervangen.

Kies voor een milieuvriendelijke schone Inbouw Pellethaard

Inbouw pellethaard Crystel 12Kw is made in Italy wat staat voor gegarendeerde topkwaliteit. Italy is namelijk het land waar de pellethaarden ontstaan zijn. Vandaar ook dat daar de meeste fabrikanten zitten met de meeste ervaringen op het gebied van verwarmen met een pelletkachel op allelei manieren. Door de huideige subsidie van €595,00 maakt het nu zeer interessant om te kiezen voor een Inbouw pellethaard Crystel 12Kw. Niet veel inbouw pellethaarden hebben een subsidie regeling momenteel omdat ze aan strenge milieu eisen moeten voldoen. Dit is bij een pellethaard moeilijker te realiseren dan bij een pelletkachel.

Inbouw Pelletkachel Crystel 12Kw is zeer geschikt om ipv een hout openhaard te plaatsen in een woonkamer, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom.

Inbouw Pelletkachel Crystel 12Kw komt in aanmerking voor de subsidie regeling. Ga direct na aanschaf en installatie naar Rvo.nl en vraag uw €595,00 subsidie aan voor op de TSP Crystel 12Kw inbouw pelletkachel.

Inbouw Pelletkachel Crystel 12Kw belangrijke voordelen:
- Wekelijkse thermostaat instelbaar met 4x dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
- Standby en modulair functie
- Rvs branderpot
- Geruisloze 5 standen dubbel gelagerde ventilator(40dBA)
- Multifunctioneel Micronova display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Optie: Afstandbediening

Inbouw Pelletkachel Crystel 12Kw specificaties:
* Maximaal vermogen: 12Kw
* Nominaal vermogen: 2.5-5Kw
* Rendement: 92%

* Verbruik: 0,6 - 1,3 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: max 125m2
* Voorraad tank: 10Kg

* Afmeting (hxbxd): 910 x 413 x 388mm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
* Gewicht: 58 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: EN-14785

Inbouw pelletkachel Crystel 12Kw:
Mocht u al in het bezit zijn van een bestaande hout of gas openhaard dan is het eerste wat u kunt doen de inbouw afmetingen controleren. Wanneer deze ongeveer overeenkomen met pellethaard Crystel dan is het mogelijk om deze in de bestaande situatie in te bouwen. Daarna is het belangrijk om de aansluiting van het rookkanaal te wijzigen naar 80mm. Dit kan meestal op een eenvoudige manier dmv een verloop.

Pelletkachelkiezen.nl biedt u natuurlijk ook de mogelijkheid om de Inbouw Pelletkachel Crystel 12Kw door ervaren personeel aan te laten sluiten en in werking te stellen. Het montage team van Pelletkachelkiezen.nl is heeft bij TSP een uitgebreide interne technische cursus gehad om iedere TSP pelletkachel vakkundig te installeren. Daarnaast biedt Pelletkachelkiezen.nl u een jaarlijks service/onderhoudscontract aan zodat het juist functioneren van de inbouw pellethaard Crystel 12Kw gegarandeerd is voor het stookseizeon.

Heeft u vragen over bovenstaande pelletkachel neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items