opc_loader

Pelletkachel Inbouw Adamello 12kW

Model: Adamello 12kW

Merk: Euroalpi

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: pelletkachel betaal mogelijkheden van pelletkachelkiezen.nl

Verzendkosten: Nederland €65,00 / Belgie €80,00

Retourtermijn: max 14 dagen

3.325,00

Pelletkachel Inbouw Adamello 12kW Euroalpi

De Euroalpi Adamello inbouw pelletkachel is made in Italy en heeft een vermogen van 12kW wat geschikt is voor ruimte van 120m². De Euroalpi Adamello inzet pelletkachel heeft oa een compleet Rvs brandkamer en branderpot die zeer gemakkelijk schoon te maken zijn doordat u niks los hoeft te schroeven. Inbouw pelletkachel Adamello heeft een rendement van minimaal 83% met een laag fijnstof uitstoot van 35,2mg/m³. Dit zijn belangrijke kernwaarden voor Euroalpi tov het milieu en energie verbruik van een pelletkachel. Euroalpi adviseert voor inzet pellethaard Adamello type EnplusA1 pellet korrel voor een optimale verbranding met de minste reststoffen.

Verander uw openhaar in een Pellethaard

De inbouw pellethaard Adamello is zeer ideaal wanneer u uw bestaande openhaard om wilt bouwen naar een energie zuinige pelletkachel. De inzet pelletkachel kan dmv een slede in de opening van een openhaard of schouw geplaatst worden. U sluit de Euroalpi Adamello 12kW normaal aan op het bestaande rookkanaal of schoorsteen. Ook het bijvullen van een pelletkachel inbouw is geen enkel probleem, u trekt namelijk gewoon de inzet pellethaard naar voren uit de opening. Dit gaat zeer soepel dmv de slede waar de Adamello pelletkachel op is bevestigd. Technisch gezien is model Adamello 12kW gelijk aan alle andere Euroalpi pelletkachels.

Pelletkachel Inbouw Adamello 12kW is zeer geschikt om in een woonruimte, kantoor, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom te plaatsen met een oppervlakte van ongeveer 285m³

Pelletkachel Inbouw Adamello 12kW belangrijke voordelen:

- Thermostaat instelbaar met 4x dag / week programma

- Temperatuursensor

- Uitneembaar binnenwerk en branderpot voor makkelijk schoonmaak

- Bevestigd op een slede voor makkelijk bijvullen

- Schoonruitsysteem

- Geruisloze ventilator(40dBA)

- Multifunctioneel display (En/Du)

- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer

- Optie: Afstandbediening & GSM module

Pelletkachel Inbouw Adamello 12kW specificaties:

* Vermogen: 12kW

* Inhoud benodigde ruimte: max 285m³

* Voeding: 150-380w / 230v

* Rendement: 83 %

* Stofemissie: 35,2 mg/m³

* Afmeting (hxbxd): zie tekening bij extra informatie

* Tank inhoud: 18 kg

* Pelletverbruik: 1,09-2,47 kg/uur

* Brandduur: 7-16,5 uur

* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm

* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm

* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm

* Gewicht: 102 kg

* Garantie: 2 jaar

* Certificering: CE, TUV, BAFA, 15aB-VG, EN-14785

Pelletkachel Adamello is leverbaar in de volgende kleur:

* Zwart

Instructies voor het installeren van de rookgasafvoer voor Pellethaard inbouw Adamello 12kW. Er bestaan diverse mogelijkheden voor het installeren van het rookgasafvoer kanaal voor een pelletkachel.

Direct aansluiten op bestaande schoorsteen:

Mocht u al in het bezit zijn van een schoorsteen of rookkanaal dan is het geen enkel probleem om Pellethaard inbouw Adamello 12kW hierop aan te sluiten. Het is alleen belangrijk dat u zeker weet dat de schoorsteen nog goedgekeurd is en geen lekkage's heeft. Wanneer dit wel het geval is of u twijfelt is het altijd aan te raden om in de bestaande gemetselde schoorsteen een flexibele Rvs pijp van Ø 80mm in te laten trekken. Zo stookt u toch altijd op een veilige en gezonde manier uw pelletkachel.

Pelletkachelkiezen.nl biedt u de mogelijkheid om de Pelletkachel inbouw Adamello 12kW door ervaren personeel aan te laten sluiten en in werking te stellen. Het montage team van Pelletkachelkiezen.nl is heeft bij Euroalpi een uitgebreide technische cursus gehad om iedere Euroalpi pelletkachel juist en vakkundig te installeren. Daarnaast biedt Pelletkachelkiezen.nl u een jaarlijks onderhoudscontract aan zodat ieder jaar uw Adamello pellethaard goed is schoongemaakt en weer op de juiste manier werkt.

Heeft u vragen over bovenstaande pelletkachel neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

Pelletkachel Adamello Inbouw 12kW 

Pelletkachel Inbouw Adamello 12kW heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items