opc_loader

Hermes 7,5Kw

Model: Hermes 7.5Kw

Merk: Eva Calor

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: Aanvraag 2-3 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: pelletkachel betaal mogelijkheden van pelletkachelkiezen.nl

Verzendkosten: Nederland €55,00 / Belgie €70,00(wij bezorgen tot aan de drempel)

Retourtermijn: max 14 dagen

2.143,00
Verzendmethode
DPD / Thijs Logistiek:
55,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website

Hermes 7,5KW Eva Calor

De kachel Hermes 7,5KW klein model met een groot vermogen! U wilt gaan besparen op uw energiekosten en denkt daarbij aan een pelletkachel. U heeft echter geen zin om een traditioneel hoger model te kiezen dan heeft Eva Calor nu de geschikte kachel voor u. Het model Hermes is een echt design kachel klein en smal van vormgeving maar met een 7,5KW aan vermogen zeer geschikt om een ruimte van 160m2 te verwarmen. Door de geringe afmetingen 60x52x56cm kan dir model Hermes bijna overal geplaatst worden. Het minimalistische design met afgeronde zijden zorgt ervoor dat er weinig ruimte ingenomen wordt en het product nauwelijks aanwezig is in de woonruimte. Eventueel is er een verhoging(tafeltje) bij te bestellen waardoor deze kachel Hermes 30cm hoger komt te staan. Eva Stampaggi heeft dus met de Hermes een ideale pelletkachel voor de Nederlandse en Belgische markt in huis qua vormgeving en vermogen. 

Eva Calor geeft warmte aan iedere woning met een kwaliteit kachel

Eva Stampaggi de fabriek die Eva Calor pelletkachels produceert, behoort tot een van de grootste Italiaanse fabrikanten voor Pelletkachels. Door een uitgebreid aanbod van diverse modellen kachels in zowel air als hydro van een laag tot hoogvermogen is er altijd een geschikt model beschikbaar. Hiermee bedient Eva Calor de complete markt met Italiaanse kwaliteit Pellet kachels. Eva Calor behoort met haar pelletkachels tot het middensegment met een aantal designmodellen tot de bovenkant van de markt, maar dit allemaal voor een zeer interessante prijs. De complete productie van Eva Calor bestaan uit Italiaanse onderdelen waardoor service en reparatie altijd gegarandeerd zijn. Dit in tegenstelling tot diverse andere merken kachels die onderdelen gebruiken uit vreemde landen waardoor er bij een storing of calamiteit geen reparatie mogelijk is.

Hermes 7,5Kw bespaart 30-50% op energie

Pelletkachel Hermes 7,5KW heeft een optimaal rendement verhouding van minimaal 95,5%. Door dit rendement en het snel bereiken van de gewenste temperatuur in combinatie met het lage verbruik bespaart u flink tov de huidige energiebron in u woning. Door het de lage fijnstof uitstoot in combinatie met CO, OGC ect is Pelletkachel Hermes 7,5KW ook nog eens goed voor het milieu. In de Eva Calor pelletkachels kunnen verschillende soorten kwaliteit pellets gebruikt worden, echter adviseert men het type EnA1 DIN+ pellet korrel van 6mm voor een optimale verbranding met de minste afval rest stoffen.

Pelletkachel bijna overal aan te sluiten door tegen buitenmuur te plaatsen

Belangrijk voordeel van dit model is dat deze geen natuurlijke trek nodig heeft zoals een houtkachel. Hierdoor kan men bij een Pelletkachel ook door de zijgevel naar buiten en hoeft men niet helemaal naar de nok. Zo is dat ook bij deze kachel dat brand op pellet korrels Hermes 7,5KW waardoor deze ook zeer geschikt is om in een flat, appartement, chalet, stacaravan, kantoor, slaapkamer, serre, veranda, tuinkamer en woonkamer te plaatsen. Het rookkanaal wordt aan de achterkant van de Hermes 7,5Kw aangesloten en kan op diverse manieren naar buiten gebracht worden. De 80mm buis wordt dmv een T-stuk aangesloten op de achteruitgang van de Pellet kachel.

Hermes 7,5KW belangrijke voordelen:

- Wekelijkse thermostaat instelbaar met 4x dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
-
Stand-by en modulair functie
- Rvs branderpot
- Geruisloze 5 standen dubbel gelagerde ventilator(40dBA)
- Multifunctioneel Micronova display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Optie: Afstandsbediening

Hermes 7,5KW specificaties:

* Maximaal vermogen: 7,5KW
* Nominaal vermogen: 3,7-7,5KW
* Rendement: 86,5%

* Verbruik: 0,8 - 1,6 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: max 160m2
* Voorraad tank: 12Kg

* Afmeting (hxbxd): 560 x 601 x 520mm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
* Gewicht: 75 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: EN-14785


* Voor installatie kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over bovenstaande model neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

* Alle materialen voor het aanleggen van een rookkanaal zijn los verkrijgbaar klik hier op de link: Pelletkachel afvoermateriaal.

Contact gegevens:
Pelletkachelliezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
2.143,00