opc_loader

Natural 7Kw

Model: Natural 7kW

Merk: Ravelli

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-3 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: pelletkachel betaal mogelijkheden van pelletkachelkiezen.nl

Verzendkosten: Nederland €55,00 / Belgie €70,00(wij bezorgen tot aan de drempel)

Retourtermijn: max 14 dagen

2.980,00 2.498,00 U bespaart: 16%
Verzendmethode
Post NL:
55,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website

Natural 7Kw Ravelli

Ravelli Natural 7 een pelletkachel met de nieuwste techniek en modern design. De lucht wordt bij de Ravelli Natural 7 van bovenaf aangevoerd waardoor er een mooie rustige hoge vlam in de pelletkachel ontstaat. In vergelijking met traditionele pelletkachels is de Natural 7 efficienter en veel stiller. U bepaalt bij de Natural 7 pelletkachel zelf of u de ventilator gebruikt of niet wilt gebruiken. Dit is vrij uniek want een pelletkachel staat bekend om warme lucht te blazen dmv een ventilator. Nadeel van een ventilaor was altijd dat deze een geluid maakt, hoe zacht ook het maakt een geluid. Dit is bij de Ravelli Natural 7 verleden tijd doordat men de ventilator uit kan zetten en toch warmte geniet. Hierdoor behoordt de Ravelli Natural 7 kachel tot een van de stillste pelletkachels in zijn klasse.

Meer rendement met een Ravelli Pelletkachel

Ravelli staat voor kwaliteit zo ook met Pelletkachel Natural 7. Onder andere wordt dit gekenmerkt door een complete gietijzeren behuizing. Hierdoor wordt de warmte langer vast gehouden  waardoor er meer straling warmte vrijkomt. Een ander belangrijk kenmerk is de nieuwe manier van aanvoer van verse lucht. Bij de Ravelli Natural 7 gebeurt dit van bovenaf ipv achter zoals bij de meeste pelletkachels. Hierdoor is de verbranding efficienter waardoor het rendement verhoogt wordt, en het vlammenbeeld rustiger is met hogere vlammen wat de sfeer en het zicht weer ten goede komt. Zeker met de extra grote ruit in de Natural 7 pelletkachel geniet u volop van het vlammenbeeld.

Geen zin in dagelijkse reiniging van de pelletkachel

Pelletkachel Natural 7 van Ravelli heeft een automatische reiniging waardoor u zonder problemen gemakkelijk 3 weken lang onafgebroken kunt stoken zonder het lege van de asla of schoonmaken van de vuurkorf. Ravelli heeft namelijk gekozen voor het kantelen van de vuurkorf in de Natural 7 pelletkachel. Dit gebeurt iedere 6 uur volledig automatisch.Hierdoor hoeft u bijna niks anders meer te doen dan het bijvullen van de houtpellets.

Gemak dient de pelletkachel met een standaard Touch afstandbediening

Waar een afstandbediening vaak een ectra optie is levert Ravelli bij de Natural 7 standaard een Touch Afstandbediening. Met een afstandbediening kunt u de Natural 7 vanuit uw luie stoel bedienen.

Belangrijkste kenmerk Ravelli Natural 7:

* Zeer stille pelletkachel(mogelijkheid voor uitschakeling ventilator)
* Zeer grote raam in deur
* Gietijzeren behuizing

Ravelli Natural 7 specificaties:

* Maximaal vermogen: 7,2Kw
* Nominaal vermogen: 2,5 - 7,2Kw
* Rendement: 94,6%

* Verbruik: 0,6 - 1,5 kg/u
* Brandduur: 10,5 - 35 uur
* Afmeting (hxbxd): 1040 x 502 x 521mm
* Inhoud pellettank: 20kg
* Gewicht: 140 kg
* Kleuren: Zwart, wit en brons
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: KIWA, CE, 15aB-VG, EN-14785

* Alle materialen voor het aanleggen van een rookkanaal zijn los verkrijgbaar zie volgende link https://www.pelletkachelkiezen.nl/pelletkachel-afvoermateriaal/80mm-zwart-gelast/

* Voor installatie kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over bovenstaande product neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
2.980,00 2.498,00