opc_loader
Pelletkachel Heidi 6Kw

Pelletkachel Heidi 6Kw

PELLETKACHEL HEIDI 6KW NU MET € 500,00 SUBSIDIE DUS GEEN € 1.299,00 MAAR NETTO € 799,00

Model: Heidi 6Kw

Subsidie: Ja (€500,00)

Meldcode Rvo: KA09706

Merk: Eva Calor

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: Voorraad in Zwart . Indien niet op voorraad of kleur Wit & Rood 2-3 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: pelletkachel betaal mogelijkheden van pelletkachelkiezen.nl

Verzendkosten: Nederland €55,00 / Belgie €70,00(wij bezorgen tot aan de drempel)

Retourtermijn: max 14 dagen

1.299,00
Kleur
x

Pelletkachel Heidi 6Kw Eva Calor

Pelletkachel Heidi 6Kw is het nieuwe ronde designmodel van Eva Calor. Hiermee heeft Eva Stampaggi de ideale pelletkachel voor de Nederlandse en Belgische markt in huis qua vormgeving en vermogen. De ronde vormgeving en keuze uit diverse kleuren zorgt ervoor dat de Heidi Pelletkachel perfect in iedere woning past. Door de zeer goede isolatie van de Nederlandse woningen heeft men hier geen groot vermogen (Kw) nodig van een pelletkachel. Met de Heidi 6Kw pelletkachel kunt u perfect de temperatuur van uw woning regelen en beheren zonder dat het te warm wordt. Wat direct aan de nieuwe Heidi 6Kw Pelletkachel opvalt is de zeer interessante prijs die Eva Calor rekent hiervoor. Het blijkt nogmaals eens dat topkwaliteit en design niet de hoofdprijs hoeven te kosten. Hierdoor maakt het de Pelletkachel Heidi 6Kw helemaal interessant, zeker omdat u momenteel nog €500,00 subsidie krijgt bij aanschaf van een goedgekeurde pelletkachel via het Rvo.nl.

Eva Calor geeft warmte aan iedere woning met een kwaliteit pelletkachel

Eva Stampaggi de fabriek die Eva Calor pelletkachels produceert behoort tot een van de grootste Italiaanse fabrikanten voor Pelletkachels. Door een uitgebreid aanbod van diverse modellen pelletkachels in zowel air als hydro van een laag tot hoogvermogen is er altijd een geschikt model beschikbaar. Hiermee bedient Eva Calor de complete markt met Italiaanse kwaliteit Pelletkachels. Eva Calor behoort met haar pelletkachels tot het middensegment met een aantal designmodellen tot de bovenkant van de markt, maar dit allemaal voor een zeer interesante prijs. De complete pelletkachels van Eva Calor bestaan uit Italiaanse onderdelen waardoor service en reparatie altijd gegarandeerd zijn. Dit in tegenstelling tot diverse andere merken Pelletkachels die onderdelen gebruiken uit vreemde landen waardoor er bij een storing of calamiteit geen repartie mogelijk is.

Pelletkachel Heidi 6Kw bespaart 30-50% op energie

Pelletkachel Heidi 6Kw heeft een optimaal rendement verhouding van minimaal 92%. Door dit rendement en het snel bereiken van de gewenste temperatuur in combinatie met het lage verbruik bespaart u flink tov de huidige energiebron in u woning. Door het de lage fijnstof uitstoot in combinatie met CO, OGC ect is Pelletkachel Heidi ook nog eens goed voor het milieu, vandaar de subsidie die verleent wordt. In de Eva Calor pelletkachels kunnen verschillende soorten kwaliteit pellets gebruikt worden, echter adviseert men het type EnA1 DIN+ pellet korrel van 6mm voor een optimale verbranding met de minste afval rest stoffen.

Pelletkachel bijna overal aan te sluiten door tegen buitenmuur te plaatsen

Belangrijk voordeel van een Pelletkachel is dat deze geen natuurlijke trek nodig heeft zoals een houtkachel. Hierdoor kan men bij een Pelletkachel ook door de zijgevel naar buiten en hoeft men niet helemaal naar de nok. Zo is dat ook bij de pelletkachel Heidi 6Kw waardoor deze ook zeer geschikt is om in een flat, appartement, chalet, stacaravan, kantoor, slaapkamer, serre, veranda, tuinkamer en woonkamer te plaatsen. Het rookkanaal wordt aan de achterkant van de Heidi 6Kw aangesloten en kan op diverse manieren naar buiten gebracht worden. De 80mm buis wordt dmv een T-stuk aangesloten op de achteruitgang van de Pelletkachel.

Pelletkachel Heidi 6Kw komt in aanmerking voor de subsidie regeling. Ga direct na aanschaf en installatie naar Rvo.nl en vraag uw €500,00 subsidie aan voor op de Eva Calor Heidi 6Kw pelletkachel.

Pelletkachel Heidi 6Kw belangrijke voordelen:
- Wekelijkse thermostaat instelbaar met 4x dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
- Standby en modulair functie
- Rvs branderpot
- Geruisloze 5 standen dubbel gelagerde ventilator(40dBA)
- Multifunctioneel Micronova display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Optie: Afstandsbediening

Pelletkachel Heidi 6Kw specificaties:
* Maximaal vermogen: 6Kw
* Nominaal vermogen: 2.5-5Kw
* Rendement: 92%

* Verbruik: 0,6 - 1,3 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: max 125
* Voorraad tank: 10Kg
* Afmeting (hxbxd): 910 x 413 x 388mm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
* Gewicht: 58 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: EN-14785

Pelletkachel Heidi 6Kw is leverbaar in de volgende kleuren:
* Zwart
* Tortora
* Wit
* Rood

* Alle materialen voor het aanleggen van een rookkanaal zijn los verkrijgbaar zie volgende link https://www.pelletkachelkiezen.nl/pelletkachel-afvoermateriaal/80mm-zwart-gelast/

* Voor installatie van uw pelletkachel kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over bovenstaande pelletkachel neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

Pelletkachel Heidi 6Kw heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items