opc_loader

Vezzana 7kW

Model: Vezzana 7kW

Merk: Euroalpi

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: pelletkachel betaal mogelijkheden van pelletkachelkiezen.nl

Verzendkosten: Nederland €55,00 / Belgie €70,00(wij bezorgen tot aan de drempel)

Retourtermijn: max 14 dagen

1.746,00 1.443,00 U bespaart: 17%
Kleur

Vezzana 7kW Euroalpi

De Euroalpi Vezzana pelletkachel is made in Italy en heeft een vermogen van 7kW wat geschikt is voor ruimte van 70m². De Euroalpi Vezzana kachel heeft oa een compleet Rvs brandkamer en branderpot die zeer gemakkelijk schoon te maken zijn doordat u niks los hoeft te schroeven. Het model Vezzana heeft een rendement van minimaal 92,49% met een zeer lage fijnstof uitstoot van 12,9mg/m³. Dit zijn belangrijke kernwaarden voor Euroalpi tov het milieu en energie verbruik van een pellet kachel. Euroalpi adviseert voor kachels met pellets als brandstof Vezzana type EnplusA1 pellet korrel voor een optimale verbranding met de minste reststoffen.

Kies de juiste Pelletkachel Vezzana 7kW

Het is zeer belangrijk om de juiste pellet kachel te kiezen bij de inhoud (m³) van de (woon)ruimte. De te verwarmen ruimte moet passen bij de kachel om zodoende de perfecte warmte te verkrijgen, niet te warm en niet te koud. kachel dat stookt op pellets Vezzana 7KW is geschikt voor een ruimte met een maximale inhoud van 177m³. Mocht een verbrandingskachel te groot(KW) zijn voor de benodigde ruimte dan is het advies van Euroalpi  het zuurstof (lucht) van buiten aan te zuigen dmv een externe luchttoevoer.

Zuivere Lucht met de Vezanna

Vezzana model is voorzien van een soortement luchtbevochtiger. EuroAlpi heeft namelijk boven onder de afneembare afdekkap een Rvs waterschaaltje ingebouwd. Hier kan men water, etherische oliën of een aromatherapie in doen. Door de warmte verdampt dit en wordt het verspreid in de ruimte. Op deze manier wordt droge lucht voorkomen en heeft men minder last van astma, droge luchtwegen, hoofdpijn of andere aandoeningen en allergieën.

Vezzana is voor ieder type woning

Niet iedere model is geschikt voor ieder type woning. Maar deze kachel Vezzana kan daar en tegen in iedere woning geplaatst worden. Doordat de kachel die brand op pellets Vezzana is voorzien van een externe lucht aansluiting aan de achterzijde is er op deze manier sprake van een gesloten toestel. Hierdoor is de pellet kachel Vezzana ook te gebruiken in zogenaamde passieve woningen. Met passieve woningen worden WTW-woningen bedoeld en woningen die last hebben van een onderdruksituatie. Met dit product Vezzana van EuroAlpi behoort het tot het verleden dat in deze woningen geen pellet kachel te plaatsen is. De externe luchttoevoer zuigt namelijk verse lucht van buiten aan waardoor de problemen met reuk en onderdruk in dit type woningen zijn opgelost.

Vezzana 7kW is zeer geschikt om in een woonruimte, kantoor, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom te plaatsen met een oppervlakte van ongeveer 70m²

Vezzana 7kW belangrijke voordelen:
- Dubbelwandige kachel, dus ook convectie warmte
- Thermostaat instelbaar met 4x dag / week programma
- Temperatuursensor
- Uitneembaar Rvs binnenwerk en branderpot voor makkelijk schoonmaak
- Hoger rendement door Rvs vuurkorf met beluchtingsopeningen
- Mogelijkheid voor aromatherapie met ingebouwde reservoir
- Schoonruitsysteem
- Geruisloze dubbel
gelagerde ventilator(<40dBA)
- Multifunctioneel display (En/Du)
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Min 92,5% rendement en <13%CO
- Optie: Afstandsbediening & GSM module

Vezzana 7kW specificaties:

* Vermogen: 6,82kW

* Inhoud benodigde ruimte: max 177m³

* Voeding: 150-380w / 230v

* Rendement: 92,49 %

* Stofemissie: 12,9 mg/m³

* Afmeting (hxbxd): 911/963x480x450mm(zie tekening bij extra informatie)

* Tank inhoud: 17 kg

* Pelletverbruik: 0,7-1,4 kg/uur

* Brandduur: 12-24 uur

* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm

* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm

* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm

* Gewicht: 96 kg

* Garantie: 2 jaar

* Certificering: CE, TUV, BAFA, 15aB-VG, EN-14785

Vezzana is leverbaar in de volgende kleuren:

* Wit

* Zwart

* Beige

* Corten

* Rood

Materiaal sets tbv installatie:

Standaard set €210,00 Standaard plus set €339,00
1x T-Stuk 1x T-Stuk
2x 100cm buis 2x 100cm buis
1x 90° bocht 1x 90° bocht
1x Muurdoorvoer enkelwandig 1x Muurdoorvoer dubbelwandig
1x 25cm buis 1x 25cm buis
1x Rozet 1x Rozet
1x Eind kap 1x Eind kap

* Alle materialen voor het aanleggen van een rookkanaal zijn ook los verkrijgbaar zie volgende link https://www.pelletkachelkiezen.nl/pelletkachel-afvoermateriaal/80mm-zwart-gelast/

* Voor installatie kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over bovenstaande model neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

Vezzana 7kW

(eric)
dit is geen aanrader!
apparaat is lastig aan de binnenkant schoon te maken, is veel werk en de losse onderdelen terugplaatsen is heel onhandig.
Daarnaast geeft het apparaat vaak een vervelende resonantie/trilling geluid.
Tot slot; sluit een onderhoudscontract af bij de leverancier. Deze kachel moet elke 2 jaar grondig schoongemaakt worden door een monteur die ervoor is opgeleid. Voor zover ik weet, zijn er maar een paar mensen in nederland die hiervoor in italie zijn opgeleid. Ik moest 200 euro voorrij kosten betalen, voor een monteur die helemaal uit zwolle moest komen!

Beoordeling: [2 van de 5 sterren]

10.12.2015 Een korte impressie van de Vezzana 7 kW kun je zien op: https://www.youtube.com/watch?v=nQMnzi7FT5M
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Vandaag weer voordat een koude periode eraan komt hebben ze van pelletkachelkiezen.nl deze leuke kleinste pelletkachel (Vezzana) geïnstalleerd voor de slaapkamer/badkamer ensuite. Ik had buiten de waard gerekend, want in een normaal huis kun je gewoon de deuren open laten staan en laten verwarmen door de EuroAlpi Rosa van 13 kW beneden. Hier wonen echter een paar dove katten, die wel in de ren mogen maar natuurlijk niet op straat (horen geen auto's aankomen). Dus wie wel buiten mag komt via de slaapkamer binnen (gecodeerd) en de anderen lopen in huis rond en in de ren buiten. Een dichte deur geeft geen warmte door, dus maar een Vezzana besteld bij deze mensen. Spijt? Welnee, zo'n gezellige pelletkachel met vlammetjes op de slaapkamer is echt geen straf :-) Nog nooit van mijn leven zo blij geweest met een verwarming als deze pelletkachels - pure gezelligheid en nog goedkoper/makkelijker ook dan andere manieren van verwarming. Gewoon doen - is echt de moeite waard.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
1.746,00 1.443,00