opc_loader

subsidie pelletkachels

Subsidie pelletkachels! bespaar op de aanschaf.

De Nederlandse overheid heeft een subsidie regeling in het leven geroepen voor de aanschaf van een pelletkachel. . Vanaf 4 janurai 2016 is het mogelijk om subsidie aan te vragen als je een pelletkachel aanschaft. Deze regeling staat vast t/m 2019. Op deze manier wil de Nederlandse regering meer mensen stimuleren om bewuster met energie en milieu om te gaan. Pelletkachels dragen namelijk flink bij aan een schoner milieu door minder Co² uitstoot. Daarnaast bespaart u flink op uw energierekening wanneer u uw woning of een deel ervan verwarmt met een pelletkachel.

Hoe kom ik in aanmerking voor een subsidie pelletkachel regeling?

Wanneer u een pelletkachel aanschaft die voldoet aan de Europese normen(EN14785) komt je in principe in aanmerking voor een subsidie pelletkachel regeling. Een volledige lijst met pelletkachels die in aanmerking komen voor een subsidie regeling vindt je op Rvo.nl. Belangrijke voorwaarden die de Nederlandse overheid stelt is wel dat de aangekochte pelletkachel volledig geïnstalleerd en afgerekend moet zijn voordat je de subsidie aanvraag indient bij Rvo. Het is dus niet mogelijk om vooraf een voorschot of aanvraag in te dienen. De subsidie pelletkachel aanvraag moet binnen 3 maanden na aanschaf van de pelletkachel ingediend zijn bij de Nederlandse overheid.

Wat verdien ik aan de Subsidie pelletkachels regeling?

Het subsidie bedrag wat je vergoed krijgt is minimaal € 50,00 per Kw vermogen van je pelletkachel. Het minimale totaalbedrag wat je altijd vergoed krijgt is € 500,00, mits de pelletkachel voldoet aan de regelgeving. De vergoeding geldt zowel voor Pelletkachels, Cv Plettetkachels als Pelletketels. Voor de juiste subsidie op een pelletketel kijkt je bij Subsidie Pellet Cv Ketels

Voorbeeld van een berekening:

Wanneer je bijvoorbeeld een pelletkachel van 7Kw aanschaft, dan ontvang je de minimale vergoeding van € 500,00. Wanneer je een pelletkachel aanschaft van 12Kw dan ontvang je 12 x € 50,00 = € 600,00.

Vraag hier direct je subsidie aan voor jouw pelletkachel. Je hebt hiervoor wel je Digid nodig! Heb je die niet, vraag deze dan hier aan. Je kan ook eerst wat meer informatie lezen door hier te klikken.

Download hier de folder Investeringssubsidie duurzame energie voor particulieren van de Nederlandse overheid

Bestel hier direct u favoriete pelletkachel:

pelletkachels