opc_loader

subsidie pelletkachels

Subsidie pelletkachels! bespaar op de aanschaf.

Subsidie op pelletkachels vanaf 4 januari 2016 tm 2020. De Nederlandse overheid heeft een subsidie regeling in het leven geroepen voor de aanschaf van een pelletkachel. Op deze manier wil de Nederlandse regering meer mensen stimuleren om bewuster met energie en milieu om te gaan. Pelletkachels dragen namelijk flink bij aan een schoner milieu door minder Co² uitstoot. Daarnaast bespaart u flink op uw energierekening wanneer u uw woning of een deel ervan verwarmt met een pelletkachel.

Hoe kom ik in aanmerking voor een subsidie pelletkachel regeling?

Wanneer u een pelletkachel aanschaft die voldoet aan de Europese normen(EN14785) komt u in principe in aanmerking voor een subsidie pelletkachel regeling. Een voledige lijst met pelletkachels die in aanmerking komen voor een subsidie regeling vindt u op Rvo.nl. Belangrijke voorwaarden die de Nederlandse overheid echter stelt is wel dat de aangekochte pelletkachel volledig geinstalleerd en afgerekend moet zijn voordat u de subsidie aanvraag indient bij Rvo. Het is dus niet mogelijk om vooraf een voorschot of aanvraag in te dienen. De subsidie pelletkachel aanvraag moet binnen 3 maanden na aanschaf van de pelletkachel ingediend zijn bij de Nederlandse overheid.

Wat verdien ik aan de Subsidie pelletkachels regeling?

Het subsidie bedrag wat u vergoed krijgt is minimaal €50,00 per Kw vermogen van uw pelletkachel. Het minimale totaalbedrag wat u altijd vergoed krijgt is €500,00, mits uw pelletkachel natuurlijk voldoet aan de regelgeving. De vergoeding geldt zowel voor Pelletkachels, Cv Plettetkachels als Pelletketels. Voor de juiste subsidie op een pelletketelkijkt u bij Subsidie Pellet Cv Ketels

Voorbeeld van een berekening:
U heeft een pelletkachel van 7Kw dan ontvangt u de minimale vergoeding van €500,00. Wanneer u een pelletkachel heeft van 12Kw dan ontvangt u 12 x €50,00 = €600,00

Vraag hier direct uw subsidie aan voor uw pelletkachel. Let wel op hier heeft u uw Digid voor nodig! heeft u die niet? vraag deze hier aan. U kunt ook eerst meer informatie lezen door hier te klikken.

Download hier de folder Investeringssubsidie duurzame energie voor particulieren van de Nederlandse overheid

Bestel hier direct u favoriete pelletkachel:

pelletkachels