opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Betaalinformatie

Wij maken gebruik van de beste en veiligste betaalmethoden. Kies uit iDEAL, Paypal, Creditcard, Mister Cash(Bancontact), Sofort Banking, overmaken per bank of ontvang een acceptgiro en betaal achteraf (Afterpay). Voor de meeste transacties rekenen wij geen extra kosten. Kies je gewenste betaalmethode in het bestelscherm.

Je kunt de betaling ook direct over boeken naar onze rekening. De betaalgegevens kun je vinden op je orderbevestiging. Vermeld altijd het ordernummer bij de betaling. Zodra de betaling is ontvangen worden de producten naar je verzonden.

Ter name van: Outdoor Tuinidee bv
 IBAN nummer: NL66INGB0662693132
 BIC: INGBNL2A
 Land: Nederland
 Plaats: Knegsel

Betalen met iDEAL (alleen voor Nederlandse klanten)

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Voor betalingen met iDEAL worden geen bijkomende kosten gerekend.

Betalen met Creditcard

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Creditcard wilt betalen. Vervolgens wordt je doorgeleid naar Mastercard of Visa waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Voor betalingen met een Creditcard worden geen bijkomende kosten gerekend.

Betalen via Afterpay

Met deze manier van betalen voert AfterPay het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Voor betalingen via Afterpay worden extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen € 1,50 per transactie plus een fee van 3,5%. Als consument betaal je vervolgens per transactie extra servicekosten, die uiteenlopen van € 0,99 tot € 1,99.

 Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk altijd betalen met een andere betaalmethode.

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.