opc_loader

Ronde pelletkachels

De meeste pelletkachels welke er in Nederland te vinden zijn hebben allemaal een vierkante of rechthoekige vorm, maar wat nou als u een rond model zoekt? Pelletkachelkiezen.nl is met de oplossing gekomen voor een ronde pelletkachel. Wij hebben diverse modellen ronde pelletkachels en zijn beschermd voor kinderen en dieren.  

Dit model pelletkachel heeft ook een paar mooie verbeteringen waardoor haar geluidsnorm ook een stuk lager is geworden. De ronde pelletkachel is een gezellig kacheltje welke doet denken aan het potkachel van vroeger. Maar dan natuurlijk met de voordelen van nu. Hoog rendement en maximaal comfort

Het vermogen van de ronde pelletkachel wordt afgestemd op de ruimte welke verwarmd moet worden. De factoren welke gaan bepalen of de kachel het goed verwarmd zijn:

  • Isolatie niveau van het gebouw
  • Oppervlakte en hoogte van de ruimte
  • Is het bij- of hoofd verwarming
  • Subsidie op biomassa toestellen
  • Omdat houtpellets onder de biomassa vallen wordt er subsidie gegeven op de aanschaf van pelletkachels. Na aankoop kan er minimaal €500,-  terug gevraagd worden op het aanschaf bedrag van de kachel.

De modellen ronde pelletkachels die wij in onze showroom hebben zijn: Bio 10Q, Allegra en Heidi. Indien u vragen heeft, laat het ons weten door contact op te nemen. Een van onze adviseurs kunt u dan te woord staan.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1