opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Het Team van Pelletkachelkiezen.nl

Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop, installatie, onderhoud en service van pelletkachels. Pelletkachelkiezen.nl is voortgekomen uit de interesse in natuurlijke verwarming zoals houtkachels en later pelletkachels. Het stoken van hout is al sinds mensenheugenis de belangrijkste verwarmingsbron. In het begin van de 19e eeuw zijn de Nederlandse huishoudens langzaamaan overgestapt op het verwarmen op aardgas wat nu de norm is. In andere landen zoals Duitsland, Italië, Oostenrijk en Oostbloklanden wordt nog steeds veel op hout gestookt en met de opkomst van pelletkachels heeft dit ook in deze landen een enrome toevlucht genomen. Wij volgen deze ontwikkeling op de voet en staan in direct contact met de Italiaanse fabrikanten waar ’s-werelds beste pelletkachels gemaakt worden. Een pelletkachel kent vele voordelen ten opzichte van een houtkachel, vandaar dat er steeds meer voor deze kachels gekozen wordt, als men toch hout gestookt wil verwarmen.

Niet alleen online, maar ook offline

Op onze website zie je een uitgebreide collectie van uiteenlopende soorten pelletkachels. Van lichte modellen om kleine ruimtes te verwarmen tot complete CV-ketels voor industrie doeleinden. Welke warmtebehoefte je ook hebt, wij kunnen het verzorgen! Naast een zeer uitgebreide en vernieuwde webshop omschrijven we zo goed mogelijk de voordelen en kenmerken van ieder type pelletkachel. Onderaan iedere pagina vind je ook een overzicht van de meest gestelde vragen en onderwerpen over de klantenservice. Daarbij hebben we in Knegsel (Noord-Brabant) een showroom waar je 6 dagen per week tussen 10:00 - 17:00 uur terecht kunt om diverse modellen te bekijken en voor persoonlijk advies.

Wij staan voor je klaar

Pelletkachelkiezen.nl is niet alleen een webshop. Wij onderscheiden ons door naast de verkoop van Italiaanse pelletkachels, indien gewenst, ook de installatie te verzorgen. Een kachel kunnen we aansluiten op een bestaand rookkanaal of schoorsteen, of je kiest er voor om een compleet nieuw rookkanaal aan te leggen. Deze kunnen zowel binnendoor als buiten langs de gevel naar boven lopen. En mocht er ooit een probleem ontstaan met je kachel, dan kun je bij ons altijd terecht voor service en garantie. Wij staan zelf direct in contact met de fabrikanten waardoor storingen of gebreken altijd snel opgelost worden. Alle materialen voor het aanleggen van een rookkanaal kun je ook direct bij ons bestellen. En voer je onderhoud en of reparaties zelf uit? Geen probleem, wij leveren je gewoon de onderdelen. Wil je dat wij het onderhoud voor je verzorgen? Plan een afspraak in en wij komen langs!


Ruim assortiment pelletkachels

Je vindt bij ons verschillende typen verwarming en modellen. Behalve de “gewone” modellen bieden wij ook lucht pelletkachels en kachels die je op cv aan kunt sluiten. Zeker met de huidige energieprijzen en milieueisen is een pelletkachel die je aan kunt sluiten op je vloerverwarming of radiatoren zeer interessant. Ook is het mogelijk om het water voor het sanitair door een pelletketel te laten verwarmen. Speciaal daarvoor leveren wij ook boilers en buffervaten om maximaal rendement te halen wanneer je via deze weg gaat verwarmen. Naast pelletkachels tref je bij ons ook diverse houtkachels en inbouw haarden aan. Ook deze modellen blijven nog steeds geliefd omdat mensen vandaag de dag niet meer afhankelijk willen zijn van energiemaatschappijen en de torenhoge gasprijzen.

Voordelen van kopen bij Pelletkachelkiezen.nl

•    Ruime collectie pelletkachels en houtkachels
•    Rechtstreeks vanaf de fabriek
•    Magazijn/showroom met mogelijkheid tot afhalen
•    Showroom met diverse opstellingen
•    Ruim aanbod in onderdelen
•    Gespecialiseerde klantenservice
•    Klantenservice 24/7 te bereiken per telefoon, mail of chat
•    Eigen gecertificeerde monteurs voor installatie en onderhoud
•    Diverse veilige betalingen, waaronder iDeal of pinnen bij installatie
•    Bij afhalen hulp bij inladen

Al onze vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.