opc_loader

Over Pelletkachelkiezen

 

Pelletkachelkiezen.nl is een website die zich focust op het aanbieden van diverse pelletkachels die uw woonruimte op een milieuvriendelijke manier kunnen verwarmen. Het bedrijf Outdoor Tuinidee bv bestaat sinds 2000 en is in die tijd uitgegroeid tot een van de grootste op het gebied van producten in en om het huis. Oprichter en directeur Dirk Smets is de drijvende kracht achter dit jonge succesvolle bedrijf met diverse webwinkels waaronder www.pelletkachelkiezen.nl en een offline showroom.

 

Onze Missie

Pelletkachelkiezen.nl wil de grootste worden van Nederland en België op het gebied van Pelletkachels, door haar klanten ten alle tijden centraal te zetten binnen de gehele organisatie. Wat vindt de klant van Pelletkachelkiezen.nl nou echt belangrijk en hoe kan Pelletkachelkiezen.nl daar een invulling aan geven. Pelletkachelkiezen.nl streeft hierbij naar een 100% tevredenheid onder haar klanten en neemt dit in elke situatie als het uitgangspunt. Zo hoopt Pelletkachelkiezen.nl dat als men ideeën heeft om de website te verbeteren deze aangedragen worden  om zodoende de website Pelletkachelkiezen.nl verder te verbeteren, en dat hiermee een directe band wordt op gebouwd met haar klanten.

 

Onze Visie

Pelletkachelkiezen.nl is een website die zich focust op het aanbieden van diverse modellen Pelletkachels met de hoogste kwaliteit. De website bestaat sinds 2013 en het is de bedoeling om in de nabije toekomst uit te groeien tot de grootste aanbieder in Pelletkachels van de Benelux.

 

Ons Team

Het team bestaat uit ervaren medewerkers die samen proberen een zo goed mogelijk service aan onze klanten te verlenen. Samen bepalen we de merken en producten die aangeboden worden, om zo een zo volledig mogelijke collectie te kunnen aanbieden. Daarnaast bepalen we de uitstraling van de website, zorgen we voor een zorgvuldige en snelle distributie en vooral: leveren we service aan onze Pelletkachelkiezen.nl klanten.

 

Outdoor Tuinidee bv

Outdoor Tuinidee bv is het moederbedrijf van Pelletkachelkiezen.nl en is in 2000 opgericht als zelfstandige bedrijf in de verkoop van online en offline producten voor in en rondom het huis. Outdoor Tuinidee bv heeft sinds 2000 een hoogstaande reputatie opgebouwd qua verkoop van alternatieve verwarmings producten en zonwering oplossingen met de bijbehorende service en kennis die hierbij komt kijken. De kennis die door de jaren is opgedaan op het gebied van deze producten wordt door Outdoor Tuinidee bv ook doorgegeven aan Pelletkachelkiezen.nl.

 

Partners van Pelletkachelkiezen.nl

Pelletkachelkiezen.nl werkt alleen samen met partners die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied en hiermee een aanvulling hebben op de service die Pelletkachelkiezen.nl haar klanten wil bieden. De voornaamste partners van Pelletkachelkiezen.nl zijn Sisow, Paypal, Klarna, Afterpay, ING, DPD, Postnl & DHL. Sisow verzorgt zowel alle inkomende als uitgaande betalingen via iDeal en MisterCash van Pelletkachelkiezen.nl. Afterpay en Klarna behandelen alle betalingen acheraf op factuur basis. Paypal is het veiligste online betalingssysteem ter wereld. ING behandelt onze bankzaken waardoor men aan ons vooruit kan betalen. Al het bezorgen en afhalen van de Pelletkachelkiezen.nl gebeurt door DPD, Postnl en DHL.

 

Kwaliteit & Trends

We besteden heel veel aandacht aan onze collectie Pelletkachelkiezen.nl. Onze inkopers volgen het hele jaar de laatste nieuwe trends en productontwikkeling om zo keer op keer de beste en mooiste collectie tuinbergingen te presenteren. Ze bezoeken heel veel beurzen in binnen- en buitenland, laten zich informeren door leveranciers en houden zichzelf op de hoogte via bladen en internet.