opc_loader

Pelletkachels Inbouw voor renovatie.

De inbouw pelletkachels zijn in woningen zeer gemakkelijk te plaatsen en worden zodoende vaak in renovatie projecten opgenomen. Wanneer een bestaande open haard moet worden vervangen is  een inbouw pelletkachel de meest voor de hand liggende oplossing. Voor een inbouw pellethaard gelden dezelfde voordelen die een normale pelletkachel ook heeft. Zo zijn ook de inbouw pelletkachels uitgevoerd met de nieuwste elektronica en zijn ze net zo toegankelijk als hun vrijstaande broertjes doordat ze worden ingebouwd op een uittrek-slee systeem. 

Het makkelijk vullen van een Inbouw Pellethaard met pellets.

Door de slee waarop een inbouw pelletkachel is ingebouwd  is het zeer eenvoudig om de unit uit de muur te trekken om hem zo bij te vullen met pellets. Ook voor onderhoud en tijdens een eventuele storing is dit erg handig.  Belangrijke redenen om voor de inbouw variant te gaan is dat er geen ruimte verloren gaat, het zeer modern en chic oogt doordat de kachel opgaat in het interieur en de kachel tijdens het draaien beduidend stiller is omdat de draaiende delen zich achter de muur bevinden.

Met een inbouw pelletkachel geniet je dus net als met een vrijstaande pelletkachel van een volautomatisch, energiezuinig en milieuvriendelijk verwarmingsysteem op houtpellets.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1