opc_loader
12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs
Filters
Merk
Vermogen
Te verwarmen ruimte m³
Type
Model
Cv aansluiting
Ventilator
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Pelletkachels inbouw

De inbouw pelletkachel is een van de meest populaire kachels op de markt en is de uitkomst wanneer je al een bestaande inbouw haard hebt. Zowel voor renovatie als bij nieuwbouwprojecten biedt een inzethaard vaak uitkomst. Wanneer een bestaande open haard moet worden vervangen is een inbouw pelletkachel de meest voor de hand liggende oplossing. Dankzij de diverse ontwerpen en afmetingen kan deze gemakkelijk concurreren met de vrijstaande pelletkachel, maar toch zeer modieus. In plaats van uit te zoeken wat je met een bestaande open haard moet, is de oplossing simpel en eenvoudig. Neem afscheid en geniet van het plezier van pellets met als voordeel een voordeligere energierekening.

Het makkelijk vullen van een Inbouw Pellethaard met pellets

Inbouw pelletkachels zijn net zo toegankelijk als de vrijstaande modellen. Dit doordat in de opening een slee wordt gemonteerd waarop de kachel geplaatst wordt. Op deze manier kan de pelletkachel gemakkelijk in en uit de muur geschoven worden. Hierdoor kun je zeer eenvoudig pellets bijvullen, onderhoud plegen en een eventuele storing oplossen. Een vaak belangrijke redenen om te kiezen voor een inbouw pelletkachel is als er al een gashaard of houtgestookte openhaard aanwezig is. Men wil dan meer gemak en kiest dan voor een energiezuinige hoog rendement pelletkachel.

Inbouw pelletkachel is ecologisch & zuinig!

Waarom heb je voor een vrijstaande hout- of pelletkachel gekozen en niet voor een inbouw pelletkachel? Onthoud dat je bij een inzethaard geen ruimte verliest, omdat je het rechtstreeks in je schouw of muur kunt plaatsen. De prijzen zijn op het eerste gezicht aantrekkelijker als je kiest voor een conventionele vrijstaande kachel. Maar ga je de totale kosten met verbruik en warmte opbrengst erbij nemen dan heeft een vrijstaande kachel een zeer grote hoeveelheid energie nodig om te functioneren t.o.v. een inbouw pelletkachel. Je bespaart dus meer op je energierekening als de kachel wordt ingebouwd.

Pelletkachel inbouw in je woonkamer: topdesign

Een inbouw pelletkachel in je woonkamer is ongetwijfeld degene die het beste integreert. Er is een variatie in verschillende uitvoeringen qua afmetingen en modellen die jong en oud aan spreken. Wat zeker is, is dat de pellet inzethaard de ruimte een gezellige sfeer geeft. Men mag niet vergeten dat een inbouw pelletkachel een gesloten haard blijft. Er is dus geen risico dat as je woonkamer binnenvliegt, je bank verpest of je vloer verschroeit. Daarnaast heeft ook een inbouw pelletkachel een asla waarin de as zich verzamelt.