opc_loader
Filters

Pelletkachels inbouw

Pelletkachels Inbouw voor renovatie. De inbouw pelletkachels zijn in woningen zeer gemakkelijk te plaatsen en worden zodoende vaak in renovatieprojecten opgenomen. Wanneer een bestaande open haard moet worden vervangen is een inbouw pelletkachel de meest voor de hand liggende oplossing. Voor een inbouw pellethaard gelden dezelfde voordelen die een normale pelletkachel ook heeft.

Zo zijn ook de inbouw pelletkachels uitgevoerd met de nieuwste elektronica en zijn ze net zo toegankelijk als hun vrijstaande broertjes doordat ze worden ingebouwd op een uittrek-slee systeem.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Het makkelijk vullen van een Inbouw Pellethaard met pellets

Door de slee waarop een inbouw pelletkachel is ingebouwd is het zeer eenvoudig om de unit uit de muur te trekken om hem zo bij te vullen met pellets. Ook voor onderhoud en tijdens een eventuele storing is dit erg handig. 

Belangrijke redenen om voor de inbouw variant te gaan is dat er geen ruimte verloren gaat, het zeer modern en chic oogt doordat de kachel opgaat in het interieur en de kachel tijdens het draaien beduidend stiller is omdat de draaiende delen zich achter de muur bevinden.

Met een inbouw pelletkachel geniet je dus net als met een vrijstaande pelletkachel van een volautomatisch, energiezuinig en milieuvriendelijk verwarmingssysteem op houtpellets.

Waarom kiezen voor een moderne pelletkachel

Waarom kiezen voor een inbouw moderne pelletkachel. Moderne pelletkachels zijn absoluut een stijlvolle keuze, omdat ze een buitengewoon aantrekkelijk en eigentijds ontwerp bieden, perfect zelfs in de mooiste huizen. Ze zijn echter ook een keuze die wordt gedicteerd door gemak, besparingen en een milieuvriendelijke aanpak. Inderdaad, moderne pelletverbrandingstechnologieën garanderen een schone en efficiënte verwarming, met een laag verbruik en aanzienlijk lagere kosten.

Modern en aantrekkelijk ontwerp

Bij Pelletkachelkiezen.nl zijn we van mening dat kachels altijd moeten worden beschouwd als onderdeel van het interieurontwerp en daarom moeten ze opgaan in de omgeving.

De hele collectie van Peleltkachelkiezen.nl gaat in deze richting en het is gemakkelijk om het meest geschikte model van een moderne pelletkachel te vinden volgens jouw stijl, van de meest discrete en minimale, tot de brutaler en origineler, tot de meer traditionele kachels met een eigentijdse uitstraling.

Moderne en "groene" technologie inbouw pelletkachel

Moderne inbouw pelletkachels gebruiken de meest innovatieve technologie voor verbrandingoptimalisatie. Wat betekent dit? Dit betekent dat de kern specifiek is ontworpen om de brandstof, in dit geval pellets, op de meest winstgevende manier te verbranden, namelijk door zoveel mogelijk warmte te genereren en tegelijkertijd een laag residu- en verbruiksniveau te waarborgen.

In een moderne pelletkachel wordt dit optimalisatieproces op een automatische en gestandaardiseerde manier uitgevoerd. De kachel past zich automatisch aan de warmtebehoefte van de gebruiker aan om de vereiste temperatuur met de best mogelijke prestaties te garanderen.