opc_loader

Kleine pelletkachels

Zoekt u naar een kleine pelletkachel voor een kleinere ruimte, dan bent u zeker aan het goede adres. Pelletkachelkiezen.nl heeft verschillende kleine pelletkachels in het assortiment met scherpe kleine pelletkachel prijzen. Ook is er een kleine pelletkachel met kanalisatie verkrijgbaar. De kleine pelletkachel met kanalisatie kan een tweede ruimte verwarmen. Dit brengt meer comfort, omdat niet alleen de ruimte wordt verwarmd waar de pelletkachel staat.

Kleine pelletkachel bestellen.

Bepalen wat de juiste kleine pelletkachel is voor u, is niet alleen de afmeting. Om de pelletkachel aan de verwachtingen te laten voldoen is het zeer belangrijk om het juiste vermogen te kiezen. Zodra de temperatuur in de kamer bereikt wordt, gaat de kleine pelletkachel in zijn laagste stand branden. Dit betekent dat de vlam lager wordt en de motoren op de laagste stand gaan draaien. De kachel zal nu minder warmte geven en de temperatuur in de kamer op peil houden.

Als het vermogen niet juist is gekozen, dan zal het in de spaarstand te warm of te koud worden in de kamer. De kachel blijft immers in de laagste stand doorbranden bij het bereiken van de temperatuur. Indien het lage vermogen nog steeds te veel is voor de ruimte dan zal de temperatuur boven de ingestelde waarde uitkomen.

De kleine pelletkachels die verkrijgbaar is in Nederland en België staan nu in onze showroom. We hebben diverse modellen kleine pelletkachels. We hebben in ons assortiment 1) kleine pelletkachels van de merken Lilli, Heidi, Luna en Hermes.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Mini pelletkachels

Een kleine pelletkachel biedt meer dan 69,8% thermische efficiëntie en is in staat om 90% rendement te behalen. Hij is zeer eenvoudig te installeren met minimale inspanning. Een kleine pelletkachel past met zijn compacte formaat in zelfs kleine ruimtes. Door een uitgebreide handleiding kunt u de kleine pelletkachel heel gemakkelijk zelf installeren.

De innovatieve warmtewisselaar is gemodelleerd met een ontwerp op basis van luchtgekoelde motorvinnen, en dit geeft een extra 2,5 vierkante meter oppervlakte om de thermische uitwisseling in compacte ruimtes te maximaliseren. Functioneel en uniek, dit ontwerp zorgt ervoor dat alle warmte binnen blijft en niet ontsnapt.

Het enige nadeel van deze indrukwekkende kachel is de kleine trechter. Hoewel het een capaciteit van 6 tot 7,5Kw  heeft, is de ruimte erg krap en dit betekent dat u moet wachten tot het helemaal leeg is voordat u het opnieuw vult. Het gewicht van een kleine pelletkachel ligt rond de 50kg.

Kortom, over het algemeen is een kleine pelletkachel voor gebruik in elke kleine kamer met minimale beschikbare ruimte voor verwarming. Ontworpen voor zijn compactheid en het is een veelzijdige oplossing om u warm en gezellig te houden, zelfs op de koudste dagen van het jaar.