opc_loader

Kleine pelletkachels

Zoekt u naar een kleine pelletkachel voor de kleinere ruimte, dan bent u zeker aan het goede adres. Pelletkachelkiezen.nl heeft verschillende kleine pelletkachel in het assortiment met scherpe pelletkachel prijzen. Ook is er een kleine pelletkachel met kanalisatie verkrijgbaar. De kleine pelletkachel met kanalisatie kan een tweede ruimte verwarmen. Dit brengt meer comfort, omdat niet alleen de ruimte wordt verwarmd waar de pelletkachel staat.

Bepalen wat de juiste pelletkachel is voor u, is niet alleen de afmeting. Om de pelletkachel aan de verwachtingen te laten voldoen is het zeer belangrijk om het vermogen juist te kiezen. Zodra de temperatuur in de kamer bereikt wordt, gaat de pelletkachel in zijn laagste stand branden. Dit betekent dat de vlam lager wordt en de motoren op de laagste stand gaan draaien. De kachel zal nu minder warmte geven en de temperatuur in de kamer op peil houden.

Als het vermogen niet juist is gekozen dan zal het in de spaarstand te warm of te koud worden in de kamer. De kachel blijft immers in de laagste stand doorbranden bij het bereiken van de temperatuur. Indien het lage vermogen nog steeds teveel is voor de ruimte dan zal de temperatuur boven de ingestelde waarde uitkomen.

De kleine pelletkachels die verkrijgbaar is in Nederland en België staan nu in onze showroom. We hebben diverse modellen, zoals: kleine pelletkachels van het merk Lilli, Heidi en Luna.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1