opc_loader

Pelletkachels

Bij pelletkachels denken mensen vaak aan een openhaard, maar pelletkachels zijn eigenlijk niet te vergelijken met een openhaard. In de kachel wordt namelijk geen houtblokken gestookt, zoals met een traditioneel haardvuur. In deze kachel worden ee zogenaamde houtpellets gestookt. Houtpellets zijn overblijfselen en samengeperst zaagsel uit de bosbouw. Het verbruik van deze pellets is afhankelijk van het soort kachel dat u uitzoekt en de ruimte die verwarmt dient te worden. Deze kachels op pellets hebben altijd het laagste verbruik. U behaalt dankzij de goede isolatie al snel een rendement van 85%.

Alle pelletkachels zijn in de kleuren Zwart, Rood en Wit leverbaar

Artikel 1 tot 51 (van de 51 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 51 (van de 51 artikelen). Resultaat:1

Besparen op uw stookkosten met pelletkachels

Pelletkachels helpen u om flink op uw energiekosten te besparen. Als u uw energierekening erbij neemt dan ziet u al snel dat aardgas, olie of andere grondstof de grootste kostenpost is. Als u 30-50% wilt besparen op uw stookkosten dan kan een pelletkachel een slimme investering zijn. Afhankelijk van het model kachel dat u uitzoekt, kunt u de investering al binnen 2-3 jaar terug verdienen. De warmte die door de kachel verspreid wordt d.m.v. de ventilator verwarmt de gehele ruimte en andere aan eengesloten ruimtes. Zelfs als u deuren van andere ruimtes open zet worden deze verwarmt. Daarnaast bent u ook zeer milieuvriendelijk bezig omdat een pellets die gebruikt worden voor de verbranding CO² neutraal zijn. Er worden geen schadelijk gassen verspreid. De pelletkachel is dus perfect voor iedereen die geld wil besparen en bezig wil zijn met het milieu.

Assortiment met bekende merken.

Pelletkachelkiezen.nl is dealer van bekende Italiaanse merken. Neem als voorbeeld EuroAlpi, Punto Fuoco, Fair en Ambiente & Calore. Bij al deze pellet kachel merken staan garantie en service hoog in het vaandel. Met een uitgebreide garantie en service als er iets kapot gaat, behoren deze kachels tot de meest luxe kachels van dit moment. De meeste Italiaanse kwaliteitsmerken hebben een modern design qua vormgeving. Zelfs voor de meest moderne woonkamers vindt men wel een passende pelletkachel. Door een groot gedeelte van uw ruimte warm te stoken bespaart u al snel 30-50% op uw gasverbruik. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de kachel op CV aan te sluiten. Ook een hoog rendement en besparen op kosten? Bij ons koopt u een pelletkachel van topkwaliteit!