opc_loader

Luna 5Kw

Model: Luna 5Kw

Merk: Ambiente & Calore

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: pelletkachel betaal mogelijkheden van pelletkachelkiezen.nl

Verzendkosten: Nederland €55,00 / Belgie €70,00(wij bezorgen tot aan de drempel)

Retourtermijn: max 14 dagen

1.580,00 1.080,00 U bespaart: 32%

De Luna 5Kw

De Luna 5Kw van Ambiente & Calore uit Italië is zeer geschikt voor de Nederlandse woningen. Omdat veel woningen in Nederland over het algemeen niet zo groot zijn is deze kachel Luna 5Kw ideaal voor het verwarmen van uw woonruimte. Ambiente & Calore heeft gekozen met de Luna pelletkachel voor een minimumvermogen van 1,5Kw tot een maximum van 5,5Kw. Hierdoor is de pellet kachel Luna 5Kw geschikt voor een oppervlakte van ongeveer 50m² of te wel 100m³ zeer goed te verwarmen.

Minimalistisch design van Ambiente & Calore voor perfecte plaatsing

De Luna 5Kw kachel dat stookt op pellets is een design volle modieuze verwarmingsbron in uw woonruimte. Door de minimale afmetingen(70x70x28cm) kunt u deze kachel Luna bijna overal plaatsen, zowel direct tegen een wand of muur als vrijstaand op een voet. Als enige model kachel heeft de Luna 5Kw de mogelijkheid om te kiezen uit 3 rookgas uitsparingen in de pellet kachel. Wanneer u de Luna direct aan een wand of muur monteert kunt u rechtstreeks met het rookgas afvoerbuis achter uit de naar buiten. Wilt u toch liever naar boven met de rookgasafvoerbuis dan heeft u de keuze uit de boven of zij uitsparing.

Luna met top prestaties van Ambiente & Calore

Door een hoog rendement van 83-86% wordt er veel verbranding van de hout pellets direct omgezet in warmte. De warmte wordt dmv een zeer stille ventilator de woonruimte ingeblazen waardoor u nauwelijks last heeft van een hinderlijk geluid maar wel van veel warmte. Niet voor niks is een pelletkachel op dit moment een van de meest voordeligste en zuinigste verwarmingsbron. Door de ingebouwde thermostaat functie kunt u de pelletkachel Luna zeer goed afstellen op u persoonlijke wensen qua warmte en tijdstippen. Met de Luna 5Kw pelletkachel heeft u dus een kwalitatief Italiaanse pelletkachel voor een zeer scherpe prijs.

Luna 5Kw leverbaar in de volgende standaardkleur combinaties:

* Zwart / Wit

* Zwart / Geel

* Zwart / Bordeaux

* Zwart / Blauw

Iedere kleur combinatie is mogelijk tegen een meerprijs van €80,00

Technische eigenschappen Pelletkachel Luna 5Kw:

- Vermogen: 1,5 - 5,5Kw

- Rendement: 83 - 86%

- Te verwarmen ruimte: 100m³

- Verbruik: 0,35 - 1,15 kg/h

- Branduren: 7 - 14 uur

- Pellet voorraad tank: 7 kg

- Gewicht: 70 kg

- Afmetingen(lxbxh): 70x70x28 cm

- Rookgas afvoerbuis: 80mm

- Garantie: 2 jaar (bij installatie door Pelletkachelkiezen.nl)

- Certificering: EN14785,15a-B-VG, LRV Limits, Flamme Verte

Kenmerken Luna 5Kw:

- 5 standen ventilator

- Wekelijks programmeerbare thermostaat

- Rvs branderpot

- Zelfreinigend glas

- Vermogen wordt automatisch gemoduleerd

- Aansluiten van externe thermostaat mogelijk

- Automatische pellet dosering

- Uitneembare asla

Optie:

* Het is ook mogelijk om Pelletkachel Luna 5Kw vrijstaand te plaatsen op een voet. Deze losse voet komt op €119,95 en heeft altijd de kleur zwart.

* Wifi €225,00

* Afstandsbediening €55,00

Extra:

Pelletkachel Luna 5Kw wordt geleverd inclusief 1 zak pellets wanneer die door Pelletkachelkiezen.nl geïnstalleerd wordt.

* Alle materialen voor het aanleggen van een rookkanaal zijn los verkrijgbaar zie volgende link https://www.pelletkachelkiezen.nl/pelletkachel-afvoermateriaal/80mm-zwart-gelast/

* Voor installatie kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over bovenstaande Product neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

Luna 5Kw

(Wim Mans)
We stoken nu bijna een jaar. Ik heb niets gewijzigd. Het geluid is nog steeds hoog, maar het went wel. De kachel doet het verder prima.
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

Ik heb deze pelletkachel begin 2017 geïnstalleerd. Ik heb deze aan de wand opgehangen en het ziet er prima uit. We krijgen veel positieve opmerkingen over de aanblik van de kachel. Helaas zijn we veel minder te spreken over de werking. Het lijkt het alsof de ventilator van de verbrandingslucht te hard blaast. De pellets worden soms nog niet geheel verbrand uit het branderbakje geblazen. Dit geeft relatief veel as, naast de aslade. Ook vinden wij het geluid erg hoog. We hadden de kachelafvoer heel eenvoudig gemaakt: horizontale muurdoorvoer, enkelwandig. Om te testen of de kachel veilig is bij stroomuitval trok ik de stekker er uit tijdens het branden. Het vuur ging vrij snel uit, gelukkig maar. Maar wat gebeurde daarna? De ventilator die de warmte afvoert naar de kamer viel natuurlijk ook uit. De kachel kon daardoor zijn warmte niet kwijt. Na korte tijd kwam er rook uit de bak met de voorraad pellets. Ik stak de stekker er maar weer snel in om de ventilator weer aan de praat te krijgen. Gelukkig lukte dat, pfff. Ik zal de kachel nooit laten branden als we er niet bij zijn. Ik sta niet in voor de gevolen van een stroomstoring.

Moest ik dan maar de aankoop beschouwen als mislukt? Ik overwoog bij onze lokale kachelhandel in Druten een betere kachel te kopen. De man van de kachelwinkel kwam kijken. Hij onderzocht het geheel en kwam tot de volgende analyse en aanpak:
- muurdoorvoer buiten uitbreiden met dubbelwandige vertikale pijp tot boven de goot. Voordeel: natuurlijke trek: veilig bij stroomuitval
- het geluid is het gevolg van een iets te ruim afgestelde verbrandingslucht ventilator. Dit is op te lossen door het achterhalen van de fabriekscodes zodat we de ventilator wat minder hard kunnen laten blazen. Ik zal deze vraag neerleggen bij pelletkachelkiezen.nl. Ik hoop dat zij die kunnen leveren. Mocht dat niet lukken dan wil de kachelman uit Druten de toevoer van de lucht wat smoren door de inlaat gedeeltelijk af te plakken. Hij vermoedt dat de verbranding iets rustiger zal verlopen en dat ook het geluid zal afnemen.

Ik ben benieuwd, wordt vervolgd.

Wim Mans

Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
1.580,00 1.080,00