opc_loader
12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Retourneren  

Alle bestellingen worden professioneel verpakt en gecontroleerd in ons magazijn. Mocht jouw bestelling schade op hebben gelopen tijdens het verzendproces of ben je niet helemaal tevreden over je aankoop, neem dan gerust contact op en we lossen dit zo snel mogelijk op. Je hebt altijd het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt vervolgens nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen en het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug te krijgen. Je kunt je bestelling retour sturen in de originele verpakking. We ruilen het pakketje dan voor je om of storten het aankoop bedrag binnen 14 dagen terug.

Stap 1: Download het retourformulier, vul hem digitaal in, print deze en voeg hem bij je retourzending. Geen printer? Schrijf dan het ordernummer op je pakket en stuur ons het retourformulier per e-mail.

Stap 2: Verzend de retourzending naar het onderstaande retouradres. Bewaar altijd de track and trace code van je zending.

Stap 3: Je ontvangt bericht wanneer de retourzending bij ons is ontvangen en verwerkt.
 

Retour adres:
Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Nederland


Toch niet tevreden?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@outdoortuinidee.nl. . Wij zullen er alles aan doen om je klacht zo snel mogelijk en op een nette manier op te lossen. Leidt dit toch niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.