opc_loader
12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Gratis online adviesgesprek

Wil je graag advies bij het maken van de juiste keus pelletkachel, Cv pelletkachel, pellet cv ketel of andere duurzame verwarming oplossing maar heb je geen tijd om langs te komen in ons showroom. Kies dan voor een gratis Online adviesgesprek met onze adviseur Dirk op afstand. Hij zal je online van dienst zijn met het beantwoorden van al je vragen en je vrijblijvend adviseren wat voor jou de beste en voordeligste oplossing is om te besparen op de huidige energiekosten. Twijfel niet langer en vraag een gratis online adviesgesprek aan.

Het werkt zeer eenvoudig.

Volg de onderstaande punten in de juiste volgorder voor het maken van een gratis vrijblijvend online afspraak.

  • Stuur ons een email (info@pelletkachelkiezen.nl)met je aanvraag voor een online advies gesprek met voorkeursdatum en tijdstip.
  • Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin een google meet link voor het videogesprek.
  • Zorg dat je voorbereid bent en je vragen bij de hand hebt.
  • Als je al een voorkeur van de plaats waar de pelletkachel moet komen te staan zorg dat je het ons kan laten zien. Wij kunnen dan meteen beoordelen of dat ook een geschikte plaats is.
  • Op het moment van de afspraak klik je op de google meet link die we je gestuurd hebben. 

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

Het belangrijkste is natuurlijk dat je audio en video verbinding in orde zijn en goed werken. Daarnaast zorg je dat je alle informatie die je hebt over plaatsing en installatie bij de hand hebt. Dus bijvoorbeeld welke pelletkachel heb je in gedachten. Wat is de m³ inhoud van de ruimte die de pelletkachel moet verwarmen. Of wat is de volledige m³ inhoud van de woning of gebouw die een pellet cv ketel moet verwarmen. Ook is belangrijk om te weten als er al een schoorsteen aanwezig is wat de lengte en diameter van het huidige kanaal is. En natuurlijk al je vragen die je hebt moet je stellen aan onze adviseur.

Voordelen van een gratis online adviesgesprek

  • Je hoeft niet naar de showroom te komen
  • Op korte termijn het juiste advies zonder ervoor te reizen
  • Persoonlijke aandacht 1 op 1 met de adviseur
  • De gewenste pelletkachel toch live kunnen zien vanuit je stoel mist die aanwezig is in de showroom.
  • Direct contact door op de link te klikken zonder een programma te hoeven installeren.

Veel gestelde vragen

Wat is een online adviesgesprek?

Het is een gesprek 1 op 1 met onze adviseur Dirk via een videoverbinding (google meet). Je hoeft dus niet te reizen naar onze showroom en je doet het wanneer het jou uitkomt. Op deze manier bespaar je tijd. Tijdens de online meeting maak je je wensen kenbaar en stelt de vragen waar je een antwoord op wilt hebben. 

Kan ik toch ook langskomen i.p.v online?

Ja wij hebben een showroom en daar kun je altijd vrijblijvend terecht tijdens de normale openingsuren. Een afspraak maken is niet nodig.

Wat kan ik verwachten van een adviesgesprek?

Onze adviseur Dirk zal je helpen met alle vragen die je hebt en hier een zo uitgebreid mogelijk antwoord opgeven. Ook als wij een beter of ander idee hebben voor je zullen we dit kenbaar maken. Daarbij kunnen we direct met je meekijken naar de plaats waar je de kachel wenst en of en hoe deze daar aangesloten kan worden.

Het online adviesgesprek is echt gratis?

Ja dit is helemaal gratis hetzelfde als het bezoek aan onze showroom. Er zitten helemaal geen verplichtingen aan een online adviesgesprek.

Is het 100% veilig het online adviesgesprek

Het adviesgesprek gaat via een beveiligde online videoverbinding met google meet wat 100% veilig en persoonlijk is. Wij hanteren alle wettelijke privacy regels en garanderen de100% veiligheid van de gegevens die je aan ons verstrekt.