opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Gratis online adviesgesprek

Wat is voor mij de meest geschikte pelletkachel? Hoeveel kan ik besparen? Wat zijn de kosten van het laten installeren van de pelletkachel? Dit zijn zomaar een paar vragen die vaak aan ons gesteld worden en we willen je graag het allerbeste advies geven. Natuurlijk kan je bij ons in de zaak langskomen, maar heb je hier geen tijd voor, dan kunnen we een online meeting inplannen. We kunnen dan samen bespreken wat de mogelijkheden zijn en ik kan je in die meeting laten zien welke modellen het meest geschikt zijn voor jouw situatie.  

Hoe werkt een online meeting van Google?

Volg de onderstaande stappen in de juiste volgorde voor het maken van een gratis vrijblijvend online afspraak:

 • Stuur ons een email (info@pelletkachelkiezen.nl) met je aanvraag voor een online adviesgesprek met voorkeursdatum en tijdstip. Graag ook jouw telefoonnummer vermelden.
 • Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin een link om deel te nemen aan de Google Meet videogesprek. Bewaar deze link.
 • Het is niet noodzakelijk dat je een camera of microfoon hebt, al is een microfoonverbinding aan te bevelen. Tijdens onze meeting zal de expert zijn scherm met jou delen om onze producten aan jou te laten zien en tijdens dit proces zal er gecommuniceerd worden via de online audioverbinding of telefoonverbinding. 
 • Zorg dat je voorbereid bent en al je vragen bij de hand hebt.
 • Zorg indien mogelijk voor foto's om te demonstreren waar je wilt dat de pelletkachel komt te staan en de ruimte(s) die je verwarmd wilt hebben. Wij kunnen op basis van die foto's het beste advies geven.
 • Als je overweegt om een pelletkachel aan te sluiten op jouw CV installatie, neem daar dan ook foto's van.  
 • Op het moment van de afspraak klik je op de Google Meet-link die we je gestuurd hebben en klik je op het venster  en de meeting is gestart.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

Het belangrijkste is dat je zorgt dat alle informatie die je hebt over plaatsing en installatie bij de hand hebt. Welke ruimte(s) wil je gaan verwarmen? Om hoeveel m³ inhoud gaat het in totaal? Hoe goed is deze ruimte geïsoleerd? Om te kunnen berekenen hoeveel je zou kunnen besparen moeten we weten hoeveel m³ gas je per jaar verbruikt en wat je nu betaalt per m³. Welke pelletkachel heb je in gedachten en waarom juist deze? Ook is belangrijk om te weten of er al een schoorsteen aanwezig is en wat de lengte en diameter van het huidige kanaal is. En natuurlijk alle overige vragen die je maar hebt.

Voordelen van een gratis online adviesgesprek

 • Je hoeft niet naar de showroom te komen
 • Op korte termijn het juiste advies zonder ervoor te reizen
 • Persoonlijke 1 op 1 contact met de expert
 • De gewenste pelletkachel live kunnen zien vanuit je stoel (mits aanwezig in de showroom)
 • Direct contact door simpelweg op de link te klikken, zonder een programma te hoeven installeren

.

Veel gestelde vragen

Wat is een online adviesgesprek?
Het is een gesprek één op één met onze expert Dirk via een videoverbinding (Google Meet). Dit kan op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Op deze manier hoef je niet naar onze showroom toe te komen en bespaar je tijd. Tijdens de online meeting stel je al jouw vragen en bespreken we alle mogelijkheden.

Kan ik ook langskomen in plaats van online?
Uiteraard! Wij hebben een showroom met vele diverse modellen aan pelletkachels, je bent altijd welkom tijdens onze openingstijden.

Wat kan ik verwachten van een adviesgesprek?
Onze expert Dirk zal je helpen met alle vragen die je hebt en denkt mee over wat voor jou de beste oplossing is. Er komt toch wel wat bij kijken, dus je zal van hem ook de nodige vragen krijgen. In bijna alle gevallen is de overstap naar een pelletkachel redelijk eenvoudig, maar soms moet er wat geknutseld worden aan het afvoerkanaal. Wellicht is een ander model meer geschikt of komen er zaken aan het licht waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Het berekenen van het juiste vermogen moet secuur gebeuren, Dirk heeft hier veel ervaring mee en rekent het graag voor je uit. 

Het online adviesgesprek is echt gratis?
Jazeker! Dit is hetzelfde als het bezoek aan onze showroom. Er zitten geen verplichtingen aan een online adviesgesprek.

Is het 100% veilig?
Het adviesgesprek loopt via Google en dat is een 100% beveiligde videoverbinding. Wereldwijd wordt hier al veel gebruik van gemaakt. Wij hanteren alle wettelijke privacyregels en garanderen de veiligheid van de gegevens die je aan ons verstrekt.

Hoe maak ik een afspraak voor een online videogesprek?

Vul in het contactformulier jouw gegevens in en vraag om een online adviesgesprek. Geef ook aan welke datum en tijdstip jou het beste uitkomt. Je krijgt dan van ons zo snel mogelijk reactie!

Pelletkachelkiezen.nl is toonaangevende leverancier van Pelletkachels in Nederland