opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs
Filters
€ 4974
€ 12215
Merk (Luchtverwarming)
Merk (Pelletkachel)
Vermogen (Pelletkachel)
Vermogen (Luchtverwarming)
Luchtkanalen
Te verwarmen ruimte m³
Type
Model

Pellet Luchtverwarming

6 Artikelen

Pellet Luchtverwarming voor het verwarmen van grote ruimtes

Een pellet luchtverwarming kachel is speciaal ontworpen om grote ruimtes snel en efficiënt te verwarmen. Ze zijn geschikt voor ruimtes zoals een bedrijfshal, evenementenhal, winkelruimte, loods, werkplaats, industriehal of grote tenten. Iedere grote ruimte waar geen verwarmingselement aanwezig is kan door deze pellet luchtverwarming worden verwarmd. De installatie is vele male goedkoper dan traditionele cv-installaties die met warm water werken. Vier ventilatoren zorgen voor een stille werking met een laag stroomverbruik. Dankzij de allernieuwste technologie behalen deze kachels bij de gebruikelijke verbranding een efficiëntieniveau tot 93%. Door de besparing op de energierekening maakt het een pellet luchtverwarming kachel een slimme investering. Daarbij is het op dit moment de meest milieuvriendelijke manier van verwarmen en wordt er bijgedragen aan het terugdringen van het Co2 probleem.

Kenmerken van een Pellet Luchtverwarming:

 • Dubbele deur
 • Geforceerde ventilatie
 • Warme luchtuitlaat aan de voorzijde (rooster) of aan de bovenzijde (2 uitlaten van Ø20cm)
 • 135 tot 1079 kg Pellettank (afhankelijk van model)
 • Menuweergave in diverse talen
 • Automatische reiniging
 • Recirculatiesysteem voor onverbrande pellets
 • Uitneembare aslade voor het opvangen van de as in een apart compartiment
 • Afneembare handgreep
 • Mogelijkheid om extra leidingsystemen aan te sluiten voor grote ruimtes
 • Weinig onderhoud
 • Rookafvoer naar boven
 • Veiligheidsthermostaat
 • Geschikt voor externe thermostaat
 • Timer Thermostaat
 • Safety Manostat

pelletheater verwarming

Verwarm met het grootste gemak, zonder complexe installatie

Deze heavy-duty heteluchtketel (luchtverwarmer) genereert warme in een watervrij verwarmingssysteem. Dit systeem zorgt voor een constante, betrouwbare warmte in elk gebouw, zonder dat daar kostbare installatiewerkzaamheden aan vooraf gaan. De verwarmde lucht kan worden verdeeld via een kanalenstelsel of rechtstreeks vanuit de luchtverwarmer. Het geforceerde luchtverwarmingssysteem is een goed alternatief voor conventionele waterverwarmingssystemen, het is kostenefficiënter en elimineert het risico op bevriezing. De temperatuur gecontroleerde regeling en de volautomatische pellettoevoer vanuit een opslagtank zorgen voor een continu verwarmingscomfort. De bediending is zeer eenvoudig vanaf het intuïtieve display of met de app vanaf elke locatie. De kwaliteit van de gebruikte materialen garanderen jarenlange werking met het hoogste rendement. Elk afzonderlijk onderdeel is uitvoerig getest en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De voordelen

Grote gebouwen worden met volledige controle en programmering via internet geheel automatisch verwarmd met lucht. De automatische brander, asladereiniging en vermogensaanpassing op basis van buiten- en binnentemperatuur zorgen voor comfortabel gebruik en omstandigheden in de ruimtes. Veel gebouwen hebben periodieke verwarming nodig en deze heteluchtverwarmingssystemen kunnen worden gebruikt wanneer dat nodig is. Elke ruimte kan in minder dan een uur worden verwarmd van 0°C tot een behaaglijke temperatuur. De warmteoverdracht is vrijwel direct en zeer efficiënt omdat er geen warmte verloren gaat aan het verwarmen en distribueren van grote hoeveelheden water. Het systeem elimineert ook het risico op bevriezing. Deze geforceerde luchtsystemen zijn allen voorzien van microprocessor gestuurde ventilatoren en hebben een zeer laag energieverbruik.

pellet heater verwarming

Een complete warmteoplossing

De fabrikant heeft bij het ontwerp en productie de focus gelegd op betrouwbaarheid en dat heeft zich vertaald in het gebruik van hoogwaardig hittebestendig staal, een high-end automatiseringssysteem en een robuuste constructie. Alle componenten die zijn gebruikt in deze luchtverwarmers zijn bestand tegen zeer hoge temperaturen. De pellet luchtverwarming is dé oplossing voor elk gebouw en indien gewenst kan deze worden aangevuld met externe pellet silo's van waaruit via een automatisch aanzuigsysteem de pellets naar de pelletheater worden getransporteerd. De heteluchtverwarming werkt in een gesloten circuit waarbij de warme lucht in het gebouw wordt gemengd met de frisse buitenlucht. Wil je op een slimme manier grote ruimtes verwarmen? Dan kies je voor Pellet Luchtverwarming! Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je advies? Neem dan contact met ons op of bel ons op 040-2826082.

Pelletkachelkiezen.nl is toonaangevende leverancier van Pelletkachels in Nederland