opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Pellet luchtheater Nova 50 kW

Artikelnr: 10000187
5.600,00

Of betaal in termijnen vanaf 186,67 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

 • Persoonlijk advies
 • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
 • Diverse veilige betaalmethoden
 • 14 dagen bedenktijd
 • 100% veilig bestellen
Merk
Kipi
Vermogen
tot 50 kW
Luchtkanalen
1

Pellet luchtheater Nova 50 kW stil en efficiënt

Pellet luchtheater Nova 50 kW verwarmt direct in een korte tijd een ruimte zonder dat daar water voor nodig is om bijvoorbeeld radiatoren of vloerverwarming te verwarmen. Een pellet luchtheater verwarmt direct de ruimte door de warme lucht die uitgeblazen wordt door de openingen in de pellet hete lucht generator. De grootte de te verwarmen ruimte is natuurlijk van meerdere factoren afhankelijk zoals m3 inhoud, isolatiewaarde en hoeveelheid glas. Maar algemeen kun je stellen dat bij 50 kW vermogen je een warmteopbrengst hebt van ongeveer 3200 m3 per uur. De temperatuur van de warme lucht wordt uitgeblazen door de diverse ventilatie openingen rondom in de Nova pelletheater en de temperatuur van de warme lucht varieert tussen de 70 - 100 graden. Een pellet lucht generator die veel warmte geeft aan grotere of slecht geïsoleerde gebouwen is ideaal voor bijvoorbeeld tuinders en boeren om hun tuinkassen te verwarmen. Maar ook bedrijven met grote magazijnen of werkplaatsen kunnen met een pellet luchtverwarming op een voordelige manier de ruimtes verwarmen.

Energiezuinig je magazijn verwarmen

Door met een pellet luchtheater Nova 50 kW je magazijn te verwarmen bespaar je flink op je energiekosten. Met een minimale besparing van 60 - 70% t.o.v. de huidige energiekosten door verwarmen met gas. Gasloos verwarmen met houtpellets door een pellet lucht generator is een zeer voordelige manier om je magazijn of fabriekshal te verwarmen. Door de krachtige lucht ventilator met ventilatieopeningen rondom wordt de warmte de ruimte van het gebouw ingeblazen.

Belangrijke kenmerken pellet luchtheater

 • Geavanceerd controle systeem van de brander. Een speciale regelaar op de brander zorgt voor een efficiënte en effectieve verbranding van de pellets.
 • De luchtopening hebben verstelbare lamellen om de richting en grootte van de luchtstroom te regelen.
 • Lamellen op de verwarmingsoppervlakken zorgen voor maximale warmteoverdracht door de luchtstroom. Dit zorgt voor lagere luchtstromen en een rustigere werking.
 • Mogelijkheid tot het aansluiten van externe pellet silo's
 • Eenvoudig onderhoud en vervanging van de brander
 • Een extra ventilator die in het systeem wordt gebruikt, zorgt voor een soepele werking en zorgt te allen tijde voor onderdruk in de unit.

Ruime pellet voorraad

Naast de hoofdunit van de pellet lucht heater Nova die direct voor de warmte zorgt in jouw ruimtes heb je ook voldoende houtpellets nodig om te kunnen verwarmen. Hiervoor maakt de pellet luchtverwarmer gebruik van een aparte pellet silo die de brandstof transporteert vanuit de silo naar de pellet luchtverwarming. De standaard inhoud van de pellet voorraad bunker bedraagt 500 L ofwel 330 kg aan houtpellets gaan in de voorraad bak. Door de automatische pellet feeder gaan de juiste hoeveelheid pellets vanuit de pellet bunker naar de brander van de Nova pellet luchtverwarming. 

Verspreide warmte met pellet lucht generator 

Naast de standaard warmte die verspreid wordt door de ventilatieopeningen van de pellet lucht generator Nova 50 kW naar buiten wordt geblazen heb je ook de mogelijkheid om bij de pellet luchtheater 50 kW een externe ventilatiebuis aan te sluiten. Hierdoor kun je de gehele ruimte makkelijk voorzien van warmte. In deze ventilatiebuis kun je meerdere ventilatieopeningen voorzien waar warme lucht uitkomt. Ideaal dus om grote werkplaats, magazijn, winkelruimte of landbouw tuinkas te voorzien van voordelige houtpellet warmte.

Levering en bestellen pellet luchtheater Nova 50 kW

Je kunt pellet luchtheater Nova 50 kW op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachelkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte. Wanneer je over gaat tot het bestellen van pellet luchtheater Nova 50 kW is het niet mogelijk deze nog te retourneren. Doordat de pellet heater speciaal voor je besteld moet worden, valt deze buiten het wettelijke herroepingsrecht. Dit is ook van toepassing wanneer je de pellet luchtverwarmer in de showroom of via e-mail besteld.

Download

Technische beschrijving

Contact gegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: (+31) 0403031016
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items