opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Lory 8Kw

Artikelnr: 10000052

Kleur

Rookkanaal materiaal

1.311,26

Of betaal in termijnen vanaf 43,71 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

  • Persoonlijk advies
  • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • 14 dagen bedenktijd
  • 100% veilig bestellen
Merk
Punto Fuoco
Vermogen
8-10 kw
Te verwarmen ruimte m³
tot 200
Type
Vrijstaand
Model
Normaal

De Lory 8 kW Punto Fuoco

Deze pelletkachel valt meteen op door zijn scherpe prijs. Het tweede wat opvalt, is de strakke, moderne Italiaanse design vormgeving met een hoog afwerkingsniveau. Eva Stampaggi, de fabriek van o.a. het merk Punto Fuoco is een van de grootste fabrikanten van Italiaanse Pelletkachels. Met deze twee verschillende merken bedient Eva Stampaggi het grootste deel van de markt van Italiaanse pelletkachels. Punto Fuoco behoort tot het midden marktsegment en Eva Calor behoort tot het hoger marktsegment. Beide merken hebben identiek dezelfde techniek en kwaliteit, alleen onderscheiden ze zich door design en vormgeving.

Milieuvriendelijke warmte met een Punto Fuoco pelletkachel

Deze kachel Lory 8 kW van Punto Fuoco heeft een rendement van minimaal 90% wat in vergelijking met andere pelletkachels zeer hoog is. Daarbij heeft de Lory 8 kW pelletkachel een zeer lage fijnstof uitstoot. Punto Fuoco adviseert voor deze kachel het type EnplusA1 pellet korrel van 6 mm voor een optimale verbranding met de minste afval en reststoffen. Het rookkanaal wordt aan de achterkant aangesloten. De 80 mm buis wordt d.m.v. een T-stuk aangesloten op de uitgang van de pelletkachel. Vanuit het T-stuk gaat er een buis omhoog en kan het rookkanaal op diverse manieren naar buiten gebracht worden. Door deze constructie wordt er veel minder ruimte verloren doordat de Punto Fuoco Lory pelletkachel direct tegen de wand/muur geplaatst kan worden.

Kies de juiste pelletkachel

Het is zeer belangrijk om het juiste vermogen (kw) te kiezen bij de inhoud (m³) van de (woon)ruimte. De Lory 8 kW pelletkachel is geschikt voor max. 200m³. De te verwarmen ruimte moet passen bij deze kachel, een te lichte kachel zal een ruimte niet op temperatuur krijgen maar een te zware kachel zal zelfs in zijn laagst mogelijke stand de temperatuur doen stijgen. Beide scenario’s zijn natuurlijk niet gewenst. Mocht de kachel toch iets wat overcapaciteit hebben voor de benodigde ruimte, dan is het advies van Punto Fuoco om een externe luchttoevoer aan te sluiten, zodat er verse zuivere lucht van buiten aan wordt gezogen.

Degelijke kwaliteit voor weinig geld

De Lory 8 kW is een ruime pelletkachel die toch in iedere woonruimte te plaatsen is. Het voorfront van de Punto Fuoco Lory 8 kW bestaat uit een vast rooster boven de deur, waar achter een extreem stille ventilator warme lucht blaast. De pelletkachel Lory van Punto Fuoco behoort door de dubbel gelagerde ventilator tot een van de stilste pelletkachels die er op dit moment te krijgen zijn. Met het openen van de deur blijft het boven- en onderpaneel vast zitten. Binnenin wordt de kwaliteit van de elektronica gewaarborgd door de Micronova besturing. Micronova is in Italië een autoriteit op het gebied van besturingssystemen. De Lory 8 kW is geschikt om in een woonruimte, kantoor, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom geplaatst te worden.

Lory 8 kW belangrijke voordelen:

- Wekelijkse thermostaat met instelbaar met 4x dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
- Standby en modulair functie
- Rvs branderpot
- Geruisloze 5 standen dubbel gelagerde ventilator (40dBA)
- Multifunctioneel Micronova display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Optie: Afstandsbediening

Pelletkachel Lory 8 kW specificaties:

* Maximaal vermogen: 8.8 kW
* Nominaal vermogen: 2.5 - 8 kW
* Rendement: 90%
* Verbruik: 0,6 - 1,8 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: max. 140 - 200m³
* Voorraad tank: 13 Kg
* Brandduur: 7 - 22 uur
* Afmeting (hxbxd): 960 x 460 x 520mm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
* Gewicht: 58 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: EN-14785

Levering pelletkachel

Je kan pelletkachel Lory op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachelkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Contact gegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: (+31) 0403031016
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items
1.311,26