opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Online installatie hulp

Wil je hulp voor het installeren van je pelletkachel of heb je een paar vragen voordat je gaat monteren? Stel ze online via een live videogesprek met ons zodat we met je mee kunnen kijken naar de juiste oplossing om je kachel te installeren. In enkele eenvoudige stappen geven we je antwoord op al je vragen en helpen we je op weg met het op de juiste manier installeren van de pelletkachel. Heb je geen zin om thuis te blijven voor een live video gesprek dan nog kunnen we je helpen met het juiste advies.

Stap 1 bij geen live video meeting

  • Je stuurt ons enkele foto's van waar je de pelletkachel wilt plaatsen. 
  • Maak zowel foto's van de ruimte rondom de montage plaats als ook van het plafond.
  • Maak ook foto's van de bestaande schoorsteen als die er is.
  • Is er geen bestaande schoorsteen maak dan foto's van waar je het rookkanaal wil laten lopen.
  • Geef ons ook de afmetingen door tot aan de plafonds of dak.

Stap 2

Stuur de gemaakte foto's per email (info@pelletkachelkiezen.nl)naar ons. Als je het makkelijker vindt via WhatsApp kan dat ook. Stuur het dan naar ons mobiele WhatsApp nummer 06-23702129. Vermeld naast het sturen van de foto's de gevraagde gegevens zoals afmetingen. Heeft u nog meer informatie voor ons dan deze graag ook vermelden. Zodat we een zo volledig mogelijk beeld hebben van de installatie plaats.

Antwoord op de gestuurde foto's

Na ontvangst van de foto's en je vragen die je gestuurd hebt nemen we via de mail contact met je op. Hierin geven we je het advies hoe wij denken dat je het beste de pelletkachel kan installeren op een zo veilig mogelijke manier.

Kies je wel voor een live video meeting?

  • Stuur ons een email (info@pelletkachelkiezen.nl)met je aanvraag voor een live video meeting met voorkeursdatum en tijdstip.
  • Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin een google meet link voor het videogesprek.
  • Zorg dat je voorbereid bent en de bovenstaande gegevens bij de hand hebt.
  • Op het moment van de afspraak klik je op de google meet link die we je gestuurd hebben. 

Het live videogesprek kan alleen plaatsvinden in een google chrome browser. Heb je die niet dan kun je die downloaden met volgende link https://support.google.com/chrome/answer/95346?hl=nl&co=GENIE.Platform%3DDesktop#zippy=