opc_loader

Smalle pelletkachels

Onder een smalle pelletkachel verstaan we een pelletkachel van rond de 30 cm diep. Gelukkig hebben veel merken één of meerder smalle pelletkachels in hun assortiment. Hieronder vindt u een selectie.

 

Smalle pelletkachels bestellen

Op zoek naar een nieuwe pelletkachel, maar u kunt door alle aanbod en deals niet meer vinden wat u zoekt? Vind dan voldoening in het feit dat wij bij Pelletkachelkiezen.nl altijd voor u klaar staan met heldere antwoorden en praktische voorbeelden.

Een pelletkachel is een ware warmtebron die moeiteloos elke koude dag verdrijft. De kachel werkt op korrels, die samengeperst worden door zaagsel heel hard samen te persen. Strenge kwaliteitseisen zorgen ervoor dat de verbranding in een pelletkachel zo min mogelijk schadelijke stoffen vrijkomen.

Met smalle pelletkachels maakt u een ruimte snel warm. Daarnaast zijn deze type kachels gemakkelijk te bedienen, waarbij maximale tevredenheid natuurlijk voorop staat. De aanschafprijs van een pelletkachel varieert natuurlijk per model, mogelijkheden, warmteafgifte en andere factoren.

U krijgt bij aanschaf van een smalle pelletkachel een uitgebreid handleiding mee hoe u deze kunt installeren. Interesse gekregen in een smalle pelletkachel? Of heeft u er een vraag over? Wij helpen u graag.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1