opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs
Filters
€ 1227
€ 2245
Merk
Vermogen
Te verwarmen ruimte m³
Type
Model
Kanalisatie

Smalle pelletkachels

Onder een smalle pelletkachel verstaan we een pelletkachel van rond de 30 cm diep. Gelukkig hebben veel merken één of meerder smalle pelletkachels in hun assortiment. Hieronder vind je een selectie.

3 Artikelen

Waarom een smalle pelletkachels bestellen?

Een pelletkachel is een krachtige en efficiënte warmtebron die moeiteloos elke ruimte in een winterse koude dag behaaglijk verwarmt. Deze kachel werkt op houtkorrels, die ontstaan door overgebleven zaagsel heel hard samen te persen. Strenge kwaliteitseisen zorgen ervoor dat tijdens de verbranding in een pelletkachel er zo min mogelijk schadelijke stoffen vrijkomen.

Ook met smalle pelletkachels maak je een ruimte snel warm. Ondanks hun bescheiden afmetingen weten ze meer dan genoeg vermogen te produceren. Daarnaast zijn deze type kachels gemakkelijk te bedienen, waarbij maximale tevredenheid natuurlijk voorop staat. De aanschafprijs van een pelletkachel varieert natuurlijk per model, mogelijkheden, warmteafgifte en andere factoren.

Bij aanschaf van een smalle pelletkachel krijg je een uitgebreide handleiding mee waarin precies staat beschreven hoe deze te installeren. Heb je geen zin of tijd om dit zelf te doen? Geen probleem, voor een bescheiden vergoeding installeren onze monteurs deze voor je.


Op zoek naar een nieuwe pelletkachel? Neem dan contact met ons op, dat kan per e-mail, telefonisch of kom vrijblijvend langs in onze winkel!