opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs
Ambiente Calore

Ambiente Calore

29 Artikelen

Ambiente & Calore pelletkachels

Het merk vervaardigt al meer dan 30 jaar pelletkachels in diverse uitvoeringen en modellen. Zo heeft het een uitgebreide collectie in ventilator pelletkachels, Cv pelletkachels en Cv pellet ketels van 13 tm 30 kW. Het is vrij uniek dat een fabrikant zo'n uitgebreide collectie heeft tegen ook nog een zeer aantrekkelijke prijzen. Laat je niet afschrikken door deze interessante prijs want deze Italiaans fabrikant maakt kachels van een dusdanige goede kwaliteit dat storingen tot het minimum beperkt worden. Dat is zowel voor ons belangrijk als ook voor de klant dat je onbezorgd je huis of ander gebouw kunt verwarmen.

Pelletkachels uit Italië

Ambiente & Calore is van Italiaanse oorsprong en in het bijzonder worden de pelletkachels allemaal in Italië gemaakt door ervaren teams met uitzonderlijke knowhow. Om een geperfectioneerde pelletkachel te produceren, doorloopt iedere Ambiente & Calore kachel een kwaliteitstest voordat het in productie wordt genomen. Om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen, biedt het merk verschillende reeksen kachels in zijn assortiment. De Ambienten & Calore pelletkachel zorgt niet alleen voor de perfecte warmte, maar biedt ook een design dat je zeker zal bevallen. Het ontwerp van de pelletkachel is een zeer sterk punt van Ambiente & Calore, ze verleggen de grens van uitsluitend functioneel naar passen in het hedendaags interieur. Met behoud van functionaliteit en kwaliteit.

Bespaar energiekosten met Ambiente & Calore

Ambiente & Calore heeft ook nagedacht over de bruikbaarheid en zuinigheid van zijn pelletkachels. Hierdoor bespaar je flink op je huidige energiekosten met een Ambiente & Calore pelletkachel. Je kan met een pelletkachel dus zowel genieten van directe warmte door de warme lucht die verspreid wordt door een ventilator. Maar ook kun je kiezen voor indirecte verwarming via de bestaande radiatoren of vloerverwarming. De Cv pelletkachel neemt dan de verwarmingsfunctie van de gasketel f mazout ketel over. Zo werkt de Ambiente & Calore kachel perfect als centrale verwarming voor je woning.

Kies het juiste design model pelletkachel

Ambiente & Calore heeft zijn pelletkachels onderverdeeld in verschillende reeksen, waaronder het assortiment rechte pelletkachels met een kubusvorm. In dit assortiment heb je de mogelijkheid om te kiezen o.a. uit een Mathilde 7 kW, Futura 10 of 13 kW en wanneer je een grotere ruimte hebt voor de Milu 14 kW, deze is er ook in 11  kW.. Wat betreft het assortiment ronde pelletkachels biedt Ambiente Calore de Eolo 9 kW, Murano 9 kW en de Torcello 12 kW aan die zich kenmerken door hun cilindrische vorm. Daarnaast heeft Ambiente & Calore ook nog een platte pelletkachel zals de Venere 9 kW en Sirio. Deze laatste kan ook zonder ventilator gekozen worden voor klanten die enkel convectie warmte voldoende vinden. Bij elk kachelmodel uit elke reeks heb je de mogelijkheid om een ​​kleur te kiezen die meer past bij de inrichting van je woonkamer.

Bepaal de warmte voor je ruimte

Je kunt dus de juiste pelletkachel kiezen die voor je ruimte de meeste warmte geeft voor het oppervlak van je interieur. Met elke Ambiente & Calore kachel kun je erop vertrouwen dat de verwarmingskwaliteit van de ruimte uitzonderlijk is. Het apparaat verspreidt een omhullende warmte met een zachte, vriendelijke atmosfeer. Alle pelletkachels hebben de optie om deze te bedienen met je smartphone door de Wifi box. Wil je toch je kachel op afstand kunnen bedienen, maar is een Wifi niet nodig dan kun je ook kiezen voor de afstandsbediening. Pelletkachelkiezen.nl kan alle Ambiente & Calore modellen leveren, wij zijn de partner voor Nederland en België en doen zowel de garantie, service, installatie als onderhoud aan deze pelletkachels.