opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

CV Pelletkachel Gamma 26 kW

Artikelnr: 10000158

Kleur

Extra

Ventilator optie

3.721,00

Of betaal in termijnen vanaf 124,03 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

 • Persoonlijk advies
 • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
 • Diverse veilige betaalmethoden
 • 14 dagen bedenktijd
 • 100% veilig bestellen
Merk
Ambiente & Calore
Vermogen
24-26 kw
Te verwarmen ruimte m³
tot 550
Type
Vrijstaand
Model
Normaal
Cv aansluiting
Ja
Ventilator
Optie

Pelletkachel Cv Gamma 26 kW

Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief voor je huis volledig te verwarmen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. De meest eenvoudigste en allervoordeligste manier is om te kiezen voor een pelletkachel cv bijvoorbeeld model Gamma 26 kW. Deze voorziet je gehele woning van warmte voor zowel je verwarmingsradiatoren en indien nodig je warmwatervoorziening. Een cv pelletkachel Gamma 26 kW heb je na aanschaf en installatie vrij snel terugverdiend in vergelijking met de aanschaf van een zonneboiler systeem of warmtepomp. Gemiddeld moet je uitgaan van een terug verdientijd van 1,5 - 2 jaar afhankelijk van de prijzen. Met de huidige energiekosten is komt het regelmatig voort dat men binnen 1 tot 1,5 jaar de kosten al heeft terugverdient. Door het grote vermogen van 26 kW kan pelletkachel Gamma een woning of gebouw verwarmen tot wel 550 m³, afhankelijk natuurlijk van de isolatiewaarde. Het grootste deel van het vermogen wordt gebruikt voor de verwarming via de radiatoren of water, een klein deel van maximaal 3,7 kW is directe stralingswarmte die de kachel zelf afgeeft. Als optie heb je de mogelijkheid om het de cv pelletkachel Gamma uit te rusten met een interne ventilator. Hierdoor heb je dan ook directe warmte in de ruimte waar de cv-kachel geïnstalleerd is. Op deze manier heb je twee in één en warmte via de radiatoren of vloerverwarming en directe warme lucht via de ventilator zoals bij een normale lucht pelletkachel.

Eenvoudige installatie bespaart energiekosten

De installatie van een cv pelletkachel Gamma 26 kW stelt niet heel veel voor, zeker niet als je een al een rookkanaal hebt. De Gamma 26 kW kachel is een volledige plug & play doe-het-zelfapparaat waar alle benodigde onderdelen, dus ook de hydraulische onderdelen zoals pomp, expansievat en mengklep al ingebouwd zitten. Dus het is in principe een kwestie van de pellet cv-kachel aansluiten op de bestaande verwarmingsbuizen, voorzien van een rookkanaal en het systeem functioneert. Je kan tot wel 16 radiatoren of een combinatie van radiatoren en vloerverwarming voorzien van warmte met deze cv pelletkachel. Wanneer je hierbij ook gebruik maakt van een boiler dan kun je naast de verwarming ook het sanitair warm water laten verwarmen door de Gamma 26 kW pelletkachel cv.

De sterke punten pellet cv kachel Gamma 26 kW

Verwarmt tot 550m³
Makkelijk 16 radiatoren aansturen
Grote autonomie dankzij de pellettank van 40 kg
Dagelijkse, wekelijkse of weekendprogrammering
Volledig uitgerust, direct klaar om aan te sluiten. Alle benodigde componenten die nodig zijn voor de werking van het verwarmingssysteem zijn ingebouwd.
Standaard extra stil systeem zonder ventilator
5 vermogensniveaus
Dubbele verbranding
Geïntegreerde veiligheidsthermostaat: voorkomt oververhitting van het water in de boiler
2 jaar garantie

Gemakkelijke bediening

Met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel kun je eenvoudig je volledige verwarming programmeren en de temperatuur naar wens aanpassen. Je hebt de mogelijkheid om zowel per dag als per week verschillende temperaturen te programmeren, afhankelijk van de dagen en tijden die je selecteert. De Gamma 26 kW past zijn werking automatisch aan op basis van wat je van hem vraagt. Naast de programmeerbare thermostaat heeft de cv pelletkachel een stand-by modus. Hiermee kun je de cv kachel automatisch laten werken. In het kort houdt dit in dat wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt de Gamma stopt met branden. Wanneer de pelletkachel merkt dat de temperatuur onder de ingestelde waarde komt, gaat deze weer automatisch opnieuw aan. Naast deze gemakken heeft iedere cv pelletkachel van Ambiente & Calore een ingebouwde veiligheidsthermostaat die oververhitting van het water in de ketel voorkomt.

Specificaties:

 • Maximaal vermogen: 7,5 - 29 kW
 • Water vermogen: 5,6 - 23,2 kW
 • Stralingswarmte: 1,5 - 3,7 kW
 • Rendement: 92,8 - 94,1%
 • Verbruik: 1,5 - 5,9 kg/u
 • Interne boiler inhoud: 54 L
 • Inhoud benodigde ruimte: max 550m³
 • Voorraad tank: 40 Kg
 • Afmeting (hxbxd): 1280 x 675 x 725mm
 • Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
 • Rookkanaal uitgang: 100 mm
 • Externe luchttoevoer(zuurstof): 48 mm
 • Diameter uitgang radiatorbuizen: "3/4"
 • Gewicht: 220 kg
 • Garantie: 2 jaar
 • Energielabel A+
 • Ecodesign

Levering pelletkachel

Je kan pelletkachel Cv Gamma 26 kW op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachelkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Contactgegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: (+31) 0403031016
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items