opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Bio 80Q 7Kw

Artikelnr: 10000127

Kleur

Extra

Healthsystem

Rookkanaal materiaal

1.732,00

Of betaal in termijnen vanaf 57,73 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

 • Persoonlijk advies
 • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
 • Diverse veilige betaalmethoden
 • 14 dagen bedenktijd
 • 100% veilig bestellen
Merk
Fair
Vermogen
6-8 kw
Te verwarmen ruimte m³
tot 250
Type
Vrijstaand
Model
Rond

Bio 80Q 7Kw Fair

Deze nieuw pelletkachel Bio 80Q 7 kW van Fair heeft een rond design. Er bestaan op dit moment weinig ronde modellen, terwijl toch veel consumenten voor een rond model kiezen. Een rond model kachel is anders qua design en spreekt de Nederlandse consument meer aan. Een ronde pelletkachel geeft een interieur vaak een chique uitstraling en neemt beduidend minder ruimte in. In een hoek geplaatst komt deze kachel het meest tot zijn recht qua ruimtebesparing. Wat direct opvalt bij deze pelletkachel is dat de Bio 80Q twee ventilator roosters boven elkaar heeft. Daarnaast heeft FAIR gekozen voor een vrij grote omvang van de pelletkachel, hierdoor oogt de Bio 80Q wat groter dan pelletkachels van andere modellen 

Meer warmte met de Bio 80Q 7 kW

De Bio 80Q 7 kW van Fair heeft een rendement van minimaal 93% wat in vergelijking met andere verbrandingskachels zeer hoog is. Daarbij heeft deze Bio 80Q pellet kachel een zeer lage fijnstof uitstoot van 12,9 mg/m³. Dit zijn belangrijke kernwaarden voor Fair t.o.v. het milieu en energieverbruik van een pelletkachel. Dit maakt het nu nog interessanter om jouw woning te verwarmen met de pelletkachel Bio 80Q. Naast het aanschafvoordeel bespaar je minimaal 30-50% op de huidige energiekosten.

Kies het juiste vermogen

Het is zeer belangrijk om de juiste hoeveelheid kW te kiezen bij de inhoud (m³) van de (woon)ruimte. De te verwarmen ruimte moet passen bij deze kachel om zodoende de perfecte warmte te verkrijgen, niet te koud maar ook niet te warm. De pelletkachel Bio 80Q 7 kW is geschikt voor een ruimte met een maximale inhoud van 150-285m ³. Mocht een wattage te groot (kW) zijn voor de benodigde ruimte, dan is het advies van Fair om de zuurstof (lucht) van buiten aan te zuigen d.m.v. een externe luchttoevoer. Naast de perfecte pellet kachel heeft de Fair Bio 80Q nog een traditionele gietijzeren branderpot.

Kies voor een betere gezondheid

Heb je last van astma of andere luchtwegen aandoening dan is de milieuvriendelijke Bio 80Q een verstandige keuze. Fair heeft deze milieuvriendelijke kachel uitgerust met een ionisator systeem. Een ionisator zorgt ervoor dat de stofdeeltjes die in de lucht zitten verdwijnen waardoor de lucht schoner wordt. Naast het zuiveren van stofdeeltjes beperkt een ionisator ook de verspreiding van bacteriën, virussen en allergieën zoals pollen. Op dit moment behoort deze pelletkachel tot een van de schoonste en milieuvriendelijkste pelletkachels die er te verkrijgen zijn. De Bio 80Q 7 kW is zowel goed voor het milieu als voor de gezondheid en is zeer geschikt om in een woonruimte, kantoor, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom geplaatst te worden. De oppervlakte mag variëren van 70 tot 125m².

fair pelletkachel healthsystem

Bio 80Q 7 kW belangrijke voordelen:

- Wekelijkse thermostaat instelbaar met 4x dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem (temperatuur en ventilator apart regelbaar)
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
- Standby en modulair functie
- Zelfreinigende gietijzeren branderpot
- Geruisloze 5 standen ventilator(40dBA)
- Nederlandstalig multifunctioneel display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellet toevoer
- Optie: Afstandsbediening & GSM module

Bio 80Q 7Kw specificaties:

 • Maximaal vermogen: 7,7Kw
 • Nominaal vermogen: 3 - 7,1Kw
 • Rendement: 95%
 • Verbruik: 0,6 - 1,8 kg/u
 • Inhoud benodigde ruimte: max 90 - 240m³
 • Voorraad tank: 15Kg
 • Brandduur: 9 - 26 uur
 • Elektriciteits verbruik: 60 - 280w
 • Afmeting (hxbxd): 900 x 510 x 480mm
 • Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
 • Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
 • Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
 • Gewicht: 75 kg
 • Garantie: 2 jaar
 • Certificering: KIWA, CE, 15aB-VG, EN-14785

Levering pelletkachel

Je kan pelletkachel Bio 80Q 7 kW op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachelkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Contact gegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: (+31) 0403031016
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items
1.732,00