opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Fair

9 Artikelen

Fair kwaliteit verwarming uit Italië

Sinds 1985 is Fair verantwoordelijk voor de productie van pelletkachels en airco's. Deze twee productgroepen vormen het complete productieproces. Pelletkachels van Fair zijn  een 100% Italiaans product. Ook de onderdelen die gebruikt worden voor de pelletkachels komen grotendeels uit Italië. Hierdoor behoort Fair Europe tot de belangrijkste onderneming in pelletkachel productie van Italië.

Kies de juiste pelletkachel

Fair heeft een compleet aanbod in pelletkachels en airconditioners. Het pelletkachel assortiment bestaat uit een ruime keuze in milieuvriendelijke, lucht verwarmende pelletkachels en hydro pelletkachels. Alle modellen pelletkachels worden door Fair geproduceerd in verschillende uitvoeringen met verschillende vermogens. Ook het airco assortiment heeft een ruime keuze in particuliere en commerciële airco's.

Design en functionaliteit gaan samen

Het begint bij het juiste ontwerp van een pelletkachel. Daarna komt de werkelijke opbouw door vakkundig opgeleid personeel. Met het uiteindelijke doel om een zo hoog mogelijk verwarmingsrendement te bereiken. Door grote expertise en ervaring in dit productieproces heeft Fair Europe bereikt dat alle pelletkachels voldoen aan de strenge milieunormen. In Nederland wordt op de complete Bio pellet kachel serie € 500,00 subsidie verleend.