opc_loader

Bio 80 Slim 7Kw

Model: Bio 80 Slim 7kW

Merk: Fair

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: Voorraad in Zwart & Rood. Indien niet op voorraad of kleur Wit 2-3 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: pelletkachel betaal mogelijkheden van pelletkachelkiezen.nl

Verzendkosten: Nederland €55,00 / Belgie €70,00(wij bezorgen tot aan de drempel)

Retourtermijn: max 14 dagen

1.750,00
Verzendmethode
DPD / Thijs Logistiek:
55,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website

De Bio 80 Slim 7Kw Fair

Het grote verschil met de standaard Bio 80 7kW ketel is dat deze is ontworpen om meerdere ruimtes te verwarmen. Bij deze Italiaanse designkachel is een extra kanalisatie uitgang geplaats waardoor dit mogelijk wordt. Verder valt meteen de moderne slanke vormgeving met hoog afwerkingsniveau op. De Fair Bio 80 Slim 7Kw pelletkachel is voorzien van een deur die de gehele voorkant bedekt. Dit maakt het erg makkelijk om toegang te krijgen tot alle onderdelen in de kachel. Het reinigen en de onderhoudswerkzaamheden zien hierdoor erg makkelijk uit te voeren. De Bio 80 Slim pelletkachel van Fair heeft een gietijzeren branderpot wat de degelijkheid van de pellet kachel ten goede komt. In tegenstelling tot vele andere merken kachels die een Rvs branderpot en kamer hebben. Door het eenvoudige maar zeer designvolle en praktische ontwerp in combinatie met zijn scherpe prijs maakt de Fair Bio 80 tot een populaire pelletkachel.

Meer warmte met een pelletkachel

Pelletkachel Bio 80 Slim 7Kw van Fair heeft een rendement van minimaal 93,5% wat in vergelijking met andere verbrandingskachels zeer hoog is. Daarbij heeft deze Bio 80 Slim pellet kachel een zeer laag fijnstof uitstoot van 12,9mg/m³. Dit zijn belangrijke kernwaarden voor Fair tov het milieu en energie verbruik van een pelletkachel. Fair adviseert voor pelletkachel Bio 80 Slim type EnplusA1 100% Loof/Naaldhout pellets te gebruiken voor een optimale verbranding met de minste reststoffen. Het rookkanaal kan men bij de Bio 80 Slim zowel aan de bovenkant als aan de zijkant aansluiten.

Kies het juiste vermogen

Het is zeer belangrijk om de juiste hoeveelheid kw te kiezen bij de inhoud (m³) van de (woon)ruimte. De te verwarmen ruimte moet passen bij deze kachel om zodoende de perfecte warmte te verkrijgen, niet te koud maar ook niet te warm. De pelletkachel Bio 80 Slim 7kW is geschikt voor een ruimte met een maximale inhoud van 150-240m ³. Mocht een wattage te groot (kW) zijn voor de benodigde ruimte, dan is het advies van Fair om de zuurstof (lucht) van buiten aan te zuigen d.m.v. een externe luchttoevoer.

Kies voor een betere gezondheid

Heb je last van astma of andere luchtwegen aandoening dan is de milieuvriendelijke Bio 80SH Slim een verstandige keuze. Fair heeft deze Bio 80SH milieuvriendelijke kachel uitgerust met een ionisator systeem. Een ionisator zorgt ervoor dat de stofdeeltjes die in de lucht zitten verdwijnen waardoor de lucht schoner wordt. Naast het zuiveren van stofdeeltjes beperkt een ionisator ook de verspreiding van bacteriën, virussen en allergieën zoals pollen. Op dit moment behoort deze pelletkachel tot een van de schoonste en milieuvriendelijkste pelletkachels die er te verkrijgen zijn. De Bio 80H Slim is zowel goed voor het milieu als voor de gezondheid en is zeer geschikt om in een woonruimte, kantoor, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom geplaatst te worden. De oppervlakte mag variëren van 70 tot 100m².

Bio 80 Slim 7Kw belangrijke voordelen:

- Wekelijkse thermostaat met instelbaar met 4x dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem (temperatuur en ventilator apart regelbaar)
- Automatische temperatuursensor
- 5 mm dikke brandkamer
- Standby en modulair functie
- Zelfreinigende gietijzeren branderpot
- Geruisloze 5 standen ventilator (40dBA)
- Nederlandstalig multifunctioneel display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Optie: Afstandsbediening & GSM module

Bio 80 Slim 7kW specificaties:

* Maximaal vermogen: 7,7Kw
* Nominaal vermogen: 3 - 7,5Kw
* Rendement: 93%
* Verbruik: 0,6 - 1,5 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: max 90 - 240m³
* Voorraad tank: 15 kg
* Brandduur: 10 - 26 uur
* Elektriciteitsverbruik: 50 - 105w
* Afmeting (lxbxh): 815 x 265 x 900mm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
* Gewicht: 83 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: KIWA, CE, 15aB-VG, EN-14785

Bio 80 Slim is leverbaar in de volgende kleuren:

* Zwart
* Wit
* Rood

* Alle materialen voor het aanleggen van een rookkanaal zijn los verkrijgbaar klik hier op de link: Pelletkachel afvoermateriaal.

* Voor installatie van uw kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over bovenstaande verbrandingskachel Minni neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

* Alle materialen voor het aanleggen van een rookkanaal zijn los verkrijgbaar klik hier op de link: Pelletkachel afvoermateriaal.

Contact gegevens:
Pelletkachelliezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
1.750,00