opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Lilli 6Kw

Artikelnr: 10000062

Kleur

Extra

Rookkanaal materiaal

1.199,00

Of betaal in termijnen vanaf 39,97 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

  • Persoonlijk advies
  • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • 14 dagen bedenktijd
  • 100% veilig bestellen
Merk
Punto Fuoco
Vermogen
4-6 kw
Te verwarmen ruimte m³
tot 125
Type
Vrijstaand
Model
Klein

De Lilli 6 kW van Punto Fuoco

Het model Lilli 6 kW met afgeschuinde hoeken aan de achterkant is het succesvolle model van Punto Fuoco. Hiermee heeft Eva Stampaggi de ideale kachel voor de Nederlandse en Belgische markt in huis. Door de in de regel goede isolatie van de Nederlandse woningen heeft men hier geen groot vermogen (kW) nodig. Met de Lilli 6 kW pelletkachel kun je perfect de temperatuur van iedere woning regelen en beheren zonder dat het te warm wordt. Wat direct aan het nieuwe model Lilli 6 kW opvalt, is de gunstige prijs.

Eva Stampaggi geeft warmte aan iedere woning

Eva Stampaggi is de fabrikant van o.a. het merk Punto Fuoco en Eva Calor en behoort tot de grootste producenten van pelletkachels. Met deze twee verschillende merken bedient Eva Stampaggi het grootste deel van de markt van Italiaanse pelletkachels. Punto Fuoco behoort tot het midden marktsegment en Eva Calor behoort tot het hoger marktsegment. Beide merken hebben identiek dezelfde techniek en kwaliteit, alleen onderscheiden ze zich door design en vormgeving.

Lilli 6 kW bespaart 30-50% op de energie

De Lilli 6 kW pelletkachel heeft een optimale rendementsverhouding van minimaal 90%. Door dit hoge rendement wat wordt gerealiseerd door het snel bereiken van de gewenste temperatuur in combinatie met het lage verbruik wordt er flink bespaard t.o.v. de traditionele warmtebronnen. Door de lage fijnstof uitstoot in combinatie met CO, OGC ect. is deze pelletkachel ook goed voor het milieu. In de Eva Stampaggi modellen kunnen verschillende soorten kwaliteit pellets gebruikt worden, echter adviseert men vanuit Punto Fuoco het type EnA1 Plus naaldhout pellet korrel van 6 mm voor een optimale verbranding met de minste afval en reststoffen.

Eenvoudige installatie

Belangrijk voordeel van dit model Lilli is dat deze geen natuurlijke trek nodig heeft zoals een houtkachel. Hierdoor kan men ook door de zijgevel naar buiten en hoeft men met het afvoerkanaal niet helemaal tot aan de nok te leiden. Door deze eenvoudige constructie is de Lilli ook zeer geschikt om in een flat, appartement, chalet, stacaravan, kantoor, slaapkamer, serre, veranda, tuinkamer of woonkamer te plaatsen. Het rookkanaal wordt aan de achterkant van de Lilli 6 kW aangesloten en kan op diverse manieren naar buiten gebracht worden. De 80 mm buis wordt d.m.v. een T-stuk aangesloten op de achteruitgang van de Pelletkachel.

Belangrijke voordelen Lilli 6 kW:

- Wekelijkse thermostaat instelbaar met 4x per dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
- Standby en modulair functie
- Rvs branderpot
- Geruisloze 5 standen dubbel gelagerde ventilator (40 dBa)
- Multifunctioneel Micronova display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellet toevoer
- Optie: Afstandsbediening

Specificaties Lilli 6 kW:

* Maximaal vermogen: 6 kW
* Nominaal vermogen: 2.5 - 5 kW
* Rendement: 90%
* Verbruik: 0,6 - 1,3 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: max 125m³
* Voorraad tank: 10 kg
* Afmeting (hxbxd): 890 x 390 x 380mm
* Pellet diameter: ENplus A1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
* Gewicht: 48 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: EN-14785

Levering pelletkachel

Je kan pelletkachel Lilli op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachelkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Contact gegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: (+31) 0403031016
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items
1.199,00