opc_loader

Inbouw Pelletkachel Cerino 7,5Kw

INBOUW CERINO 7,5KW NU MET €500,00 SUBSIDIE DUS GEEN €1.999,00 MAAR NETTO €1.499,00

Model: Cerino 7,5Kw

Subsidie: Ja (€500,00)

Meldcode Rvo: KA14138

Merk: Eva Cálor

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: Niet op voorraad 2-3 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: pelletkachel betaal mogelijkheden van pelletkachelkiezen.nl

Verzendkosten: Nederland €55,00 / Belgie €70,00

Retourtermijn: Niet ivm speciale bestelling op maat

1.999,00
Kleur

Inbouw Pelletkachel Cerino 7,5Kw

Inbouw pellet kachel Cerino 7,5Kw van Eva Calor als vervanging van uw huidige openhaard. Heeft u een openhaard in huis en wilt u meer rendement of niet meer met houtblokken slepen dan was het altijd een probleem om een geschikte kachel te kiezen. Maar met een inbouw pellet kachel van Eva Calor behoort dit tot de verleden tijd. Het enigste waar u op moet letten bij een bestaande situatie is op de afmetingen. Deze moeten van de inbouw pellet kachel Cerino overheen komen met de ruimte die u heeft.

Omdat u een openhaard heeft moest u tot nu toe altijd grotere verbouwingen doen om een pellet kachel te kunnen plaatsen. Meestal moest de schouw of de schoorsteenmantel verwijderd worden of dusdanig aangepast worden om een pellet kachel te kunnen plaatsen.

Ook subsidie op inbouw Pellethaard Cerino 7,5Kw

Inbouw haard Cerino 7,5Kw van Eva Calor is made in Italy en staat voor gegarendeerde topkwaliteit. Eva Calor behoort tot de Eva Stammpagi group leverancier van een aantal kwaliteitsmerken behoort het tot een van de grootste pellet kachel fabrikanten uit Italie. Italie staat bekend om de een ruim assortiment van verschillende pellet kachel fabrikanten, Italie is namelijk het land waar de pellethaarden ontstaan zijn. Door de huideige subsidie van €500,00 maakt het nu voor u zeer interessant om te kiezen voor een Inbouw pellethaard Cerino 7,5Kw. Niet veel inbouw pellethaarden hebben een subsidieregeling momenteel omdat ze aan strenge milieu eisen moeten voldoen. Dit is bij een pellethaard moeilijker te realiseren dan bij een pellet kachel.

Inbouw  Cerino 7,5Kw is zeer geschikt om ipv een hout openhaard te plaatsen in een woonkamer, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom.

Inbouw kachel Cerino 7,5Kw komt in aanmerking voor de subsidieregeling. Ga direct na aanschaf en installatie naar Rvo.nl en vraag uw €500,00 subsidie aan voor op de Eva Cálor Cerino 7,5Kw inbouw pellet kachel.

Inbouw kachel Cerino 7,5Kw belangrijke voordelen:
- Wekelijkse thermostaat instelbaar met 4x dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
- Standby en modulair functie
- Rvs branderpot
- Geruisloze 5 standen dubbel gelagerde ventilator(40dBA)
- Multifunctioneel Micronova display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Optie: Afstandsbediening

Inbouw Cerino 7,5Kw specificaties:
* Maximaal vermogen: 7,5Kw
* Nominaal vermogen: 3,7Kw
* Rendement: 86-86,5%

* Verbruik: 1,6-0,8kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: 70-160 m3
* Voorraad tank: 8Kg

* Afmeting (hxbxd): 55,8 x 46,3 x 61,7mm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 51 mm
* Gewicht: 73,9 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: EN-14785

Inbouw Cerino 7,5Kw:
Mocht u al in het bezit zijn van een bestaande hout of gas openhaard dan is het eerste wat u kunt doen de inbouw afmetingen controleren. Wanneer deze ongeveer overeenkomen met pellethaard Cerino dan is het mogelijk om deze in de bestaande situatie in te bouwen. Daarna is het belangrijk om de aansluiting van het rookkanaal te wijzigen naar 80mm. Dit kan meestal op een eenvoudige manier dmv een verloop.

Pelletkachelkiezen.nl biedt u natuurlijk ook de mogelijkheid om de Inbouw kachel Cerino 7,5kw door ervaren personeel aan te laten sluiten en in werking te stellen. Het montage team van Pelletkachelkiezen.nl is heeft bij een uitgebreide interne technische cursus gehad om iedere Eva Cálor pellet kachel vakkundig te installeren. Daarnaast biedt Pelletkachelkiezen.nl u een jaarlijks service/onderhoudscontract aan zodat het juist functioneren van de inbouw pellethaard Cerino 7,5kw gegarandeerd is voor het stookseizoen.

Heeft u vragen over bovenstaande model neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

Inbouw Pelletkachel Cerino 7,5Kw heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items