opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Eva Calor

25 Artikelen

Eva Calor

De Eva Calor pelletkachels behoren tot een van de best verkochte pelletkachels voor verwarming van woningen, kantoren en andere gebouwen. Met de geavanceerde technologie, hoogwaardige materialen worden uitstekende prestaties voor elk type omgeving behaald. Dit tegen lage stookkosten, denk aan minimaal 50% voordeel t.o.v gas. De professionaliteit en ervaring die Eva Calor in de loop der jaren heeft opgebouwd, staan ​​ten diensten voor een groot aantal klanten met verschillende behoeften die pellets hebben gekozen als alternatief voor huisverwarming.
Alle pelletkachel modellen van Eva Calor zijn geschikt voor het verwarmen van elk type woning. Van een chalet dat snel moet worden verwarmd tegen lage kosten, tot het grote huis met specifieke verwarming behoeften zoals een complete Cv pelletkachel installatie met verwarming en sanitair warm water.

Uitgebreide collectie pelletkachels

Eva Calor heeft een uitgebreide collecte pelletkachels van de directe lucht pelletkachels tot aan de cv pelletketels met warmtepomp combinatie. Eva Calor heeft de standaard lucht pelletkachels vanaf een 4 kW. Ook wanneer je een hele grote ruimte hebt is het mogelijk om die te verwarmen met een lucht pelletkachel van bijvoorbeeld 20 kW zoals model Duna. Heb je ene groot bedrijfspand zoals een magazijn of werkplaats dan heeft Eva Calor 2 ideale pelletkachels, namelijk de modellen Aria 30 en 50 kW. Hierop kun je een volledige luchtleiding aansluiten die de warme lucht verspreid door de gehele ruimte. Ook wanneer je het volledige huis wilt verwarmen met een pelletkachel ben je bij Eva Calor op het juiste adres. Dit Italiaanse merk heeft diverse Cv pelletkachels en ook Cv pelletketels die je direct aansluit op je verwarmingleidigen. Ook kun je met de combinatie van een Cv pellet ketel en een boiler gebruik maken van het sanitair warm water. Op deze manier bij je volledig gasloos.

Kwaliteit pelletkachels

Eva calor staat bekend om zijn kwaliteit. Alle pelletkachels worden onderworpen aan verschillende kwaliteit controles door een verschillende gespecialiseerde mensen die toezicht houden op het productie proces. Op deze manier kan Eva calor zijn kwaliteit waarborgen die het uit wil dragen. Iedere pelletkachel die de fabriek verlaat heeft een Eco design normering.