opc_loader
12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Drinkwaterboiler 150 tot 300 L

Artikelnr: S.0150

Hierom bestel je een drinkwaterboiler bij Pelletkachelkiezen.nl:

pelletkachelkiezen webwinkelkeur logo
pelletkachelkiezen v icoon 100% veilig bestellen
pelletkachelkiezen v icoon Diverse veilige betaalmethoden pelletkachelkiezen betaalinformatie
pelletkachelkiezen v icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren
pelletkachelkiezen v icoon 100% made in Italy
pelletkachel uit italie

Inhoud
Of betaal in termijnen vanaf 14,93 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Drinkwaterboiler 150 tot 300L

Drinkwaterboiler van 150 tot 300L hebben 1 warmtewisselaar en zijn bedoeld om de pellet cv kachel of pelletketel ook te gebruiken voor het sanitair warm water.  Standaard kun je met een pelletkachel cv of ketel de verwarming voorzien in een woning of gebouw. Door de drinkwaterboiler erbij aan te sluiten kun je ook het water laten verwarmen door de kachel, hierom zijn ze 1 warmtewisselaar. Om de veiligheid van het water te waarborgen heeft men ze tweemaal geëmailleerd tegen bescherming van legionella waardoor ze geschikt zijn voor sanitair tapwater. Niet alleen kan je de boiler gebruiken voor bij een pelletkachel cv, maar ook voor bij het aansluiten van zonnepanelen of zonneboiler. 

Kies het juiste drinkwaterboiler volume

Afhankelijk van de inhoud van een drinkwaterboiler kan je er gebruik voor maken met het aantal personen. Je kunt voor de berekening de volgende staffel ongeveer aanhouden bij normaal waterverbruik.

  • 150L tot 3 personen
  • 200L tot
  • 300L tot

Veilig gebruik van warm water

Iedere drinkwaterboiler is voorzien van een anode. Een anode beschermt de stalen binnenzijde van de drinkwaterboiler tegen corrosie. Daarom is het belangrijk dat een anode om de 2 jaar gecontroleerd en eventueel vervangen wordt indien nodig. Op deze manier blijft de veiligheid van sanitaire warm water gewaarborgd. Het is logisch dat men al een bestelde drinkwaterboiler niet kan retourneren i.v.m. de hygiëne voorschriften.

Levering drinkwaterboiler

Je kan een drinkwaterboiler op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachlkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Contactgegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: (+31) 0402826082
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items