opc_loader
12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Drinkwaterboiler 500L met 1 warmtewisselaar

Hierom bestel je een hygiëne boiler bij Pelletkachelkiezen.nl:

pelletkachelkiezen webwinkelkeur logo
pelletkachelkiezen v icoon 100% veilig bestellen
pelletkachelkiezen v icoon Diverse veilige betaalmethoden pelletkachelkiezen betaalinformatie
pelletkachelkiezen v icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren

1.404,21
Of betaal in termijnen vanaf 46,81 p/m. Meer info
Heb je vragen over dit product?

Drinkwaterboiler 500L met 1 warmtewisselaar

Drinkwaterboiler 500L met 1 warmtewisselaar kan direct aangesloten worden op een Pellet CV ketel of CV Pelletkachels. Alle drinkwaterboilers zijn tweemaal geëmailleerd tegen bescherming van legionella. Hierdoor zij de Drinkwaterboilers geschikt voor sanitair tapwater. Drinkwaterboiler 500L met 1 warmtewisselaar is zeer geschikt voor het aansluiten op een pelletketel, pelletboiler of CV Pelletkachel. Maar men kan de Tapwaterboiler ook gebruiken wanneer je in bezit bent van een zonneboiler of zonnecollectoren. Men kan in de drinkwaterboiler 500L een 4,5 kW elektrisch spiraal monteren zodat op deze manier het vers water in de verswaterboiler elektrisch verwarmd wordt door bijvoorbeeld zonnepanelen.

Drinkwaterboiler voor sanitair warmwater

Met een drinkwaterboiler kun je naast het verwarmen van de verwarming ook het sanitair warmwater verwarmen. Met de 500 L inhoud en voorzien van 1 warmtewisselaar is bij normaal waterverbruik de boiler geschikt voor 6 personen. Drinkwaterboilers zijn voorzien van een anode die beschermt de stalen binnenzijde van de verwaterboiler tegen corrosie. Hierom is het belangrijk dat een anode om de 2 jaar gecontroleerd en eventueel vervangen wordt zodat de veiligheid van het verswater gewaarborgd blijft. Eventueel kunnen we ook een Rvs drinkwaterboiler 500L met 1 warmtewisselaar leveren zonder anode(deze is dan compleet onderhoudsvrij). Bijkomend voordeel van een drinkwaterboiler zonder anode is het gewicht, ze zijn aanzienlijk lichter.

Gebruik je Drinkwaterboiler

De Drinkwaterboiler 500L slaat het warme water van je verwarmingssysteem op voor later gebruik. De opslag wordt standaard geleverd met niet-verwijderbare PU-schuimisolatie om de beste resultaten in verwarmingsprestaties te bereiken. Hierdoor heeft het energieklasse B en is de tapwaterboiler goed te gebruiken in combinatie met een pellet cv ketel, cv houtkachel en zonnecollectoren.

Specificaties:

 • Geschikt voor aantal personen: tot 6
 • Maximale bedrijfstemperatuur: 110 °C
 • PU isolatie: 50 mm
 • Nominale druk: 6 bar
 • Gewicht: 189 kg
 • Afmeting hoogte: 172 cm
 • Diameter: 77 cm
 • Oppervlakte warmte wisselaar: 1 m,92
 • Doorstroom warm water 10 °C tot 60 °C: 20 minuten
 • Montage: Staand
 • CE keurmerk
 • 2 jaar garantie

hygiëne boiler

Levering Drinkwaterboiler

Je kunt drinkwaterboiler 500L met 1 warmtewisselaar op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachlkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Drinkwaterboilers worden speciaal voor je besteld en kunnen daardoor niet geretourneerd worden. Het wettelijke herroeping recht vervalt bij dit model.

Contact gegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: (+31) 0402826082
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items