opc_loader
12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Hygiëne boiler 1000L met 1 warmtewisselaar

Hierom bestel je een hygiëne boiler bij Pelletkachelkiezen.nl:

pelletkachelkiezen webwinkelkeur logo
pelletkachelkiezen v icoon 100% veilig bestellen
pelletkachelkiezen v icoon Diverse veilige betaalmethoden pelletkachelkiezen betaalinformatie
pelletkachelkiezen v icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren

2.627,62
Of betaal in termijnen vanaf 87,59 p/m. Meer info
Heb je vragen over dit product?

Hygiëne boiler 1000L met 1 warmtewisselaar

De hygiëne boiler 1000L met 1 warmtewisselaar kan direct aangesloten worden op een Pellet CV ketel verwarmingssysteem. Deze hygiëne boiler 1000L is een gecombineerde sanitaire buffertank met een standaard extra groot ingebouwde roestvrijstalen warmtewisselaar van 5,8m² of te wel een inhoud van 29,2L,  voor het verwarmen van warm tapwater wat er doorheen stroomt. De Hygiëne boiler 800L is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, materiaalnummer 1.4404 of AISI 316L. Deze roestvrijstalen warmtewisselaar is niet gelast in de hygiëne boiler 800L om elektrochemische corrosie te voorkomen, maar is direct in het hygiëne buffervat gemonteerd op een geïsoleerde flensplaat.

Werking hygiëne buffervat 1000L met 1 warmtewisselaar

Het sanitair tapwater wordt direct verwarmt door het warme buffervat water in de hygiëne boiler als het door de Rvs geribbelde spiraal stroomt. Hierna gaat het door naar de naverwarming zoals een pelletketel. De warmtewisselaar onderin de hygiëne boiler daar wordt direct de pelletketel op aangesloten. Het watervolume in de hygiëne boiler wordt meestal gekoppeld aan de retourleiding van de lage temperatuur verwarmingssysteem. Wanneer u vloerverwarming heeft, wordt het hieraan gekoppeld.

Voor hoeveel personen is een 1000L hygiëne boiler geschikt?

Hygiëne boiler 1000L is geschikt voor een gezin met 6 personen als maar een van de warmtewisselaars(de onderste) wordt gebruikt. Dit is natuurlijk bij normaal waterverbruik en een verwarming oppervlak van 100-120m², of een verhouding die hieraan gelijk is. Hygiëne boiler 1000L met 1 warmtewisselaar heeft veel verschillende systeem configuratie mogelijkheden qua aansluiting en toepassingen. Zo zit er voor je zeker een juiste en geschikte aansluitmogelijkheid bij die het effectiefst is en het meeste rendement levert. 

Specificaties:

 • Geschikt voor aantal personen: 5
 • Maximale bedrijfstemperatuur: 110 °C
 • PU isolatie: 50 mm
 • Nominale druk: 6 bar
 • Gewicht: 321 kg
 • Afmeting hoogte: 210 cm
 • Diameter: 101 cm
 • Oppervlakte warmte wisselaar: 3,4 m2
 • Doorstroom warm water 10 °C tot 60 °C: 20 minuten
 • Montage: Staand
 • CE keurmerk
 • 2 jaar garantie

technische specificaties hygiene boiler met 1 warmtewisselaar

Levering hygiëne boiler

Je kunt hygiëne boiler 1000L met 1 warmtewisselaar op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachlkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Contact gegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: (+31) 0402826082
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items