opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Bio-ethanol wandhaard Trelleborg 150

590,00

Of betaal in termijnen vanaf 19,67 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

  • Persoonlijk advies
  • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • 14 dagen bedenktijd
  • 100% veilig bestellen

Bio-ethanol wandhaard Trelleborg 150

Bio-ethanol wandhaard Trelleborg 150 heeft 3x 1L TÜV Rvs biobranders. Hierdoor heb je over de gehele breedte van de biohaard sfeer vuur en warmte. Buiten en binnenkant van de bio-ethanol wandhaard Trelleborg 150 is geheel mat zwart. Doordat de binnenkant waar de vlammen zijn ook zwart is, zie je veel minder aanslag van de vlammen op het frame van de biohaard. Bij iedere brander kun je afzonderlijk de vlammen regelen door de geïntegreerde verstelbare schuif. Ook doof je hiermee de vlammen wanneer je de haard uit wilt doen.

Monteer waar je wilt een bio wandhaard

Je kunt de Bio-ethanol wandhaard Trelleborg direct tegen nagenoeg iedere wand of muur monteren. Een Bio wandhaard geeft extra sfeer en kan overal in huis of buiten op het terras geplaatst worden zonder noodzakelijk rookkanaal, hierdoor is een Biohaard ideaal voor in een huiskamer, badkamer, serre, veranda of ander vertrek.

Veiligheid bij bio-ethanol wandhaard Trelleborg 150

De TÜV gecertificeerde Rvs biobranders zijn voorzien van keramische wol. Hierdoor wordt het verbruik van de bio-ethanol brandstof vermindert en tijdens het branden zorgt het voor een gelijkmatige en langzame verbranding van de bio ethanol vloeistof. Daarnaast verhoogt de keramische wol de veiligheid aanzienlijk. Keramische wol is een absorberende samenstelling die de Bio-ethanol in zich opneemt, waardoor er nooit direct contact tussen vuur en vloeibare Bio-ethanol. Wanneer de vlammen door de opening uit de brander komen en je deze tussentijds wilt doven kun je dit doen door de deksel van de brander dicht te schuiven.

Wat is het voordeel van een biohaard?

Het voordeel van bio ethanol is dat er tijdens het gebruik bij de verbranding alleen water, stoom en koolstofdioxide vrijkomen. De hoeveelheid koolstofdioxide of CO2 die vrijkomt bij het verbranden van bio alcohol in de Bio-etahnol wandhaard Trelleborg 150 gedurende 3 uur is bijna gelijk aan de hoeveelheid CO2 die wordt geproduceerd bij het branden van 2 kaarsen van gemiddelde grootte!

Trelleborg 150 afmetingen:

  • Diepte: 200 mm
  • Hoogte totaal: 470 mm
  • Hoogte opening: 308 mm
  • Breedte totaal: 1500 mm
  • Breedte opening: 1340 mm

Specificaties:

Brander inhoud: 1000 ml p.st
Brander lengte: 240 mm
Opening brander: 130 mm
Type brander: RVS
Gecertificeerd: TÜV
Vermogen*: 2 kw
Brandduur*: 4 - 6 uur
Verbruik*: 0,16 L
Gewicht: 31,5 kg
Garantie: 2 jaar

tuv

* Aan brandduur, verbruik en vermogen mogen geen garanties aan worden verleend. Dit is afhankelijk van type brandstof en instelling van vlammenschuif.

Bezoek de showroom van Biohaarddesign
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +31 (0)40 2826080
info@biohaarddesign.nl

Klik voor de openingstijden

Alternatieve artikelen voor Bio-ethanol wandhaard Trelleborg 150

Laatst bekeken items