opc_loader

Pelletkachel Nia 15Kw

Model: Nia 15Kw

Merk: Punto Fuoco / Eva Stampaggi

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: pelletkachel betaal mogelijkheden van pelletkachelkiezen.nl

Verzendkosten: Nederland €55,00 / Belgie €70,00

Retourtermijn: max 14 dagen

2.304,00
Kleur
Verzendmethode
Post NL:
55,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website

Nia 15Kw Punto Fuoco

Nia 15Kw van Punto Fuoco verschilt door de ruimere afmetingen direct van de overige pellet kachels uit de Punto Fuoco collectie. Maar de Nia heeft ook maar liefst een vermogen van 15Kw. Daarnaast heeft dit model Nia 15Kw voorzien van een kanalisatie uitgang en 2 fluisterstille gelagerde ventilatoren. U kunt dus niet alleen een hele grote woonruimte verwarmen waar de pellet kachel geplaatst is. Maar met een kanalisatie slang verwarmt u de naast of boven gelegen ruimte met de warme lucht van Nia. Ondanks het formaat van dit model Nia 15Kw is de vormgeving nog steeds modern en strak met een hoog afwerkingsniveau. Eva Stampaggi de fabriek van oa het merk Punto Fuoco is een van de grootste fabrikanten van Italiaanse Pelletkachels. Met 2 verschillende kachel merken waaronder Eva Calor en Punto Fuoco bedient Eva Stampaggi de complete pelletkachel markt. Zo zijn de kachels van Eva Calor meer design en exclusief en die van Punto Fuoco traditioneel voor een zeer scherpe prijs.

Meer warmte met een Nia

Nia 15Kw van Punto Fuoco heeft een rendement van minimaal 89% wat in vergelijking met andere pelletkachels zeer hoog is.Daarbij heeft de Nia 15Kw pellet kachel een zeer lage fijnstof uitstoot. Door de geplaatste tweede ventilator voor de kanalisatie uitgang kunt u een volledige naast gelegen andere ruimte 100% verwarmen zonder dat het tenkoste gaat van het vermogen in de hoofdruimte. Mocht u de kanalisatie uitgang niet nodig hebben dan kunt u de tweede ventilator draaien zodat die de warmte in de hoofdruimte afgeeft. Op deze manier creeert u dus zeer veel warmte en vermogen in de hoofdruimte waar de kachel Nia 15Kw geinstalleerd is.

Kies de het juiste model Nia 15Kw

Belangrijk bij het kiezen van de juiste model is dat de inhoud(m³) van de (woon)ruimte overeenstemt met de pelletkachel. Nia 15Kw is geschikt voor max 300m³. De te verwarmen ruimte moet passen bij de kachel om zodoende de perfecte warmte te verkrijgen, niet te warm en niet te koud. Mocht de verbrandingskachel te groot(kW) zijn voor de benodigde ruimte dan is het advies van Punto Fuoco om de externe luchttoevoer aan te sluiten zodat men verse zuivere lucht van buiten aan zuigt. Door het ruime rooster voor in de Nia wordt de warme lucht direct uit de ventilator de woonruimte in geblazen. De kanalisatie uitgang waarop de flexibele slang aangesloten wordt bevindt zich aan de achterkant van de pellet kachel. Door de dubbel gelagerde 2 ventilatoren behoort de Punto Fuoco Nia tot een van de stilste verkrijgbare pelletkachels op dit moment.

Degelijke kwaliteit met de Nia voor weinig geld

Nia 15Kw is een ruime pellet kachel die perfect de grotere woonruimtes, kantoren, winkels of showrooms kan verwarmen. Maar ook kan de Nia 15Kw pellet kachel in een normale woning gebruikt worden wanneer men meerdere vertrekken wil verwarmen dmv de kanalisatie uitgang. Met Nia 15Kw model heeft u dus een complete hoofd verwarmingsunit in huis voor een zeer interessante prijs. Ondanks de interessante prijs doet deze niks af aan de kwaliteit van de Punto Fuoco kachel Nia. Want evenals alle andere pelletkachels is deze voorzien van de Micronova besturings technologie. Micronova behoort tot de grootste producent van besturingssystemen in Italië voor veel gebruiksartikelen zoals pellet kachels.

Nia 15Kw is zeer geschikt om in een woonruimte, kantoor, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom te plaatsen.

Nia 15Kw belangrijke voordelen:
- Wekelijkse thermostaat instelbaar met 4x dag aan/uit programma
- Kanalisatie uitgang
- Intelligent verwarmingssysteem
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
- Standby en modulair functie
- Rvs branderpot
- 2 Geruisloze 5 standen dubbel gelagerde ventilator(40dBA)
- Multifunctioneel Micronova display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Optie: Afstandbediening

Nia 15Kw specificaties:
* Maximaal vermogen: 15,4Kw
* Nominaal vermogen: 4,6-13Kw
* Rendement: 88,5%

* Verbruik: 1,1 - 3,2 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: max 240 - 300m³
* Voorraad tank: 22Kg

* Afmeting (hxbxd): 1167 x 513 x 514mm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
* Gewicht: 100 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: EN-14785

Nia 15Kw is leverbaar in de volgende kleuren:
* Zwart
* Wit
* Rood

Materiaal sets tbv installatie:

Standaard set €210,00 Standaard plus set €339,00
1x T-Stuk 1x T-Stuk
2x 100cm buis 2x 100cm buis
1x 90° bocht 1x 90° bocht
1x Muurdoorvoer enkelwandig 1x Muurdoorvoer dubbelwandig
1x 25cm buis 1x 25cm buis
1x Rozet 1x Rozet
1x Eind kap 1x Eind kap

* Alle materialen voor het aanleggen van een rookkanaal zijn ook los verkrijgbaar zie volgende link https://www.pelletkachelkiezen.nl/pelletkachel-afvoermateriaal/80mm-zwart-gelast/

* Voor installatie kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over bovenstaande model neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items