opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Pelletkachel Nia 15Kw

Hierom bestel je een pelletkachel bij Pelletkachelkiezen.nl:

pelletkachelkiezen webwinkelkeur logo
pelletkachelkiezen v icoon 100% veilig bestellen
pelletkachelkiezen v icoon Diverse veilige betaalmethoden pelletkachelkiezen betaalinformatie
pelletkachelkiezen v icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren
pelletkachelkiezen v icoon 100% made in Italy 
pelletkachel uit italie

Kleur

2.486,40

Of betaal in termijnen vanaf 82,88 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

  • Persoonlijk advies
  • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • 14 dagen bedenktijd
  • 100% veilig bestellen

Nia 15Kw Punto Fuoco

Nia 15Kw van Punto Fuoco verschilt door de ruimere afmetingen direct van de overige pellet kachels uit de Punto Fuoco collectie. Maar de Nia heeft ook maar liefst een vermogen van 15Kw. Daarnaast heeft dit model Nia 15Kw voorzien van een kanalisatie uitgang en 2 fluisterstille gelagerde ventilatoren. U kunt dus niet alleen een hele grote woonruimte verwarmen waar de pellet kachel geplaatst is. Maar met een kanalisatie slang verwarmt u de naast of boven gelegen ruimte met de warme lucht van Nia. Ondanks het formaat van dit model Nia 15Kw is de vormgeving nog steeds modern en strak met een hoog afwerkingsniveau. Eva Stampaggi de fabriek van oa het merk Punto Fuoco is een van de grootste fabrikanten van Italiaanse Pelletkachels. Met 2 verschillende kachel merken waaronder Eva Calor en Punto Fuoco bedient Eva Stampaggi de complete pelletkachel markt. Zo zijn de kachels van Eva Calor meer design en exclusief en die van Punto Fuoco traditioneel voor een zeer scherpe prijs.

Meer warmte met een Nia

Nia 15Kw van Punto Fuoco heeft een rendement van minimaal 89% wat in vergelijking met andere pelletkachels zeer hoog is.Daarbij heeft de Nia 15Kw pellet kachel een zeer lage fijnstof uitstoot. Door de geplaatste tweede ventilator voor de kanalisatie uitgang kunt u een volledige naast gelegen andere ruimte 100% verwarmen zonder dat het ten koste gaat van het vermogen in de hoofdruimte. Mocht u de kanalisatie uitgang niet nodig hebben dan kunt u de tweede ventilator draaien zodat die de warmte in de hoofdruimte afgeeft. Op deze manier creëert u dus zeer veel warmte en vermogen in de hoofdruimte waar de kachel Nia 15Kw geïnstalleerd is.

Kies de het juiste model Nia 15Kw

Belangrijk bij het kiezen van het juiste model is dat de inhoud(m³) van de (woon)ruimte overeenstemt met de pelletkachel. Nia 15Kw is geschikt voor max 300m³. De te verwarmen ruimte moet passen bij de kachel om zodoende de perfecte warmte te verkrijgen, niet te warm en niet te koud. Mocht de verbrandingskachel te groot(kW) zijn voor de benodigde ruimte dan is het advies van Punto Fuoco om de externe luchttoevoer aan te sluiten zodat men verse zuivere lucht van buiten aan zuigt. Door het ruime rooster voor in de Nia wordt de warme lucht direct uit de ventilator de woonruimte in geblazen. De kanalisatie uitgang waarop de flexibele slang aangesloten wordt bevindt zich aan de achterkant van de pellet kachel. Door de dubbel gelagerde 2 ventilatoren behoort de Punto Fuoco Nia tot een van de stilste verkrijgbare pelletkachels op dit moment.

Degelijke kwaliteit met de Nia voor weinig geld

Nia 15Kw is een ruime pellet kachel die perfect de grotere woonruimtes, kantoren, winkels of showrooms kan verwarmen. Maar ook kan de Nia 15Kw pellet kachel in een normale woning gebruikt worden wanneer men meerdere vertrekken wil verwarmen dmv de kanalisatie uitgang. Met Nia 15Kw model heeft u dus een complete hoofd verwarmingsunit in huis voor een zeer interessante prijs. Ondanks de interessante prijs doet deze niks af aan de kwaliteit van de Punto Fuoco kachel Nia. Want evenals alle andere pelletkachels is deze voorzien van de Micronova besturing technologie. Micronova behoort tot de grootste producent van besturingssystemen in Italië voor veel gebruiksartikelen zoals pellet kachels.

Nia 15Kw is zeer geschikt om in een woonruimte, kantoor, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom te plaatsen.

Nia 15Kw belangrijke voordelen:

- Wekelijkse thermostaat instelbaar met 4x dag aan/uit programma
- Kanalisatie uitgang
- Intelligent verwarmingssysteem
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
- Stand-by en modulair functie
- Rvs branderpot
- 2 Geruisloze 5 standen dubbel gelagerde ventilator(40dBA)
- Multifunctioneel Micronova display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Optie: Afstandsbediening

Nia 15Kw specificaties:

* Maximaal vermogen: 15,4Kw
* Nominaal vermogen: 4,6-13Kw
* Rendement: 88,5%

* Verbruik: 1,1 - 3,2 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: max 240 - 300m³
* Voorraad tank: 22Kg

* Afmeting (hxbxd): 1167 x 513 x 514mm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
* Gewicht: 100 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: EN-14785

Nia 15Kw is leverbaar in de volgende kleuren:

* Zwart
* Wit
* Rood

* Voor installatie kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over bovenstaande model neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

* Alle materialen voor het aanleggen van een rookkanaal zijn los verkrijgbaar klik hier op de link: Pelletkachel afvoermateriaal.

Contact gegevens:
Pelletkachelliezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Laatst bekeken items