opc_loader

Pelletketel Hydro 25 alles in 1

Model: Hydro 25Kw

Merk: Extrastove

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-3 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: pelletkachel betaal mogelijkheden van pelletkachelkiezen.nl

Verzendkosten: Nederland €55,00 / Belgie €70,00(wij bezorgen tot aan de drempel)

Retourtermijn: max 14 dagen

4.499,00
Verzendmethode
Post NL:
8,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website

Pelletketel Hydro 25Kw alles in 1 verwarmt uw woning

Pelletketell Hydro 25Kw alles in 1 verwarmt uw complete woning via Cv radiatoren of vloerverwarming. Met Pelletkachel Hydro 25Kw van Extrastove stookt u zeer eenvoudig, energiezuinig (Energielabel A+) en goedkoop (30-70%) uw huis warm. U zult merken dat u een zeer hoog rendement van 90,04% behaalt met Pellet ketel Hydro 25Kw. Naast de technische eigenschappen heeft Extrastove ervoor gezorgd dat alle noodzakelijk onderdelen zoals een Expansievat, Pomp en Ontluchter ingebouwd zijn. Met alles in 1 bedoelen bij de Pelletketel Hydro 25Kw van Extrastove dat alle noodzakelijk onderdelen en ingebouwd zijn en u de pellet ketel alleen maar aan hoeft te sluiten op rookkanaal, verwarmingsbuizen en stroom. Hierdoor is pellet ketel Hydro 25Kw een ideaal verwarmingsapparaat voor iedereen.

pelletkachel tot een van de beste Cv pelletkachels van dit moment. Dit zet zich weer om tegen een zeer gering pellet verbruik van 1,1kg/h tot 4,4kg/h waardoor u flink bespaart op uw energiekosten. Het installeren van een Extrastove Cv pelletkachel is dus zeker zeer interessant en een overweging om te kiezen voor een pelletkachel met Cv aansluiting. Extrastove Hydro 25Kw pelletketel is voorzien van Energielabel A+.

Pelletketel Extrastove Hydro 25Kw is compleet zelfreinigend

Extrastove heeft pelletketel Hydro 25Kw helemaal zelf reinigend gemaakt. De rvs-brander en warmtewisselaar worden ook onder het branden schoon gemaakt. In tegenstelling tot veel andere pelletketels hoeft de Extrastove Hydro 25Kw niet eerst uitgeschakeld te worden. Dit heeft als voordeel dat Pelletketel Hydro 25Kw zuinig is in verbranding van pellets en minder stroom verbruikt waardoor u nog meer bespaart op uw energiekosten.

Dat kwaliteit in pelletketels niet duur hoeft te zijn bewijst Extrastove

Extrastove pelletketel Hydro 25Kw kan volledig na behoeft ingesteld worden. Zo kan men de temperatuur en het vermogen apart instellen. Ook blijft met de automatische instelling in de Pelletketel Hydro 25Kw het water op een constante temperatuur. Extrastove heeft met de Hydro 25Kw pellet ketel een zeer handzame en makkelijke pellet ketel ontworpen. Want ook kan men bij gebruik van kwalitatieve goede pellets de pellet toevoer tot wel 25% verminderen. Dit alles is simpel eenvoudig te veranderen zonder moeilijke handeling.

Extrastove Pelletketel Hydro 25Kw is zeer geschikt als verwarming voor een woonruimte, kantoor, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom.

f

Pelletketel Extrastove Hydro 25Kw voordelen:
* Alles in 1, incl. pomp, expansievat en ontluchter
* Zelfreinigend (branderpot en warmtewisselaar)
* WiFi klaar
* Programmeerbaar per dag, week en weekend
* Mogelijkheid voor draadloze thermostaat
* Pellet toevoer instelling verminderen tot 25%
* Nederlandstalig dispaly

Pelletketel alles in 1 Extrastove Hydro 25Kw specificaties:
* Maximaal vermogen: 25,4Kw
* Nominaal vermogen: 22,4Kw
* Water vermogen: 22,4Kw
* Rendement: 88,4%

* Verbruik: 1,2 - 5,2 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: max 400 - 500m³
* Voorraad tank: 65Kg

* Afmeting (hxbxd): 1410 x 600 x 610mm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
* Ø Diameter uitgang radiatorbuizen: "3/4"
* Gewicht: 210 kg
* Garantie: 2 jaar


* Alle materialen voor het aanleggen van een rookkanaal zijn verkrijgbaar via volgende link https://www.pelletkachelkiezen.nl/pelletkachel-afvoermateriaal/80mm-zwart-gelast/

* Voor installatie van uw pelletketel kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over bovenstaande Extrastove Pelletketel Hydro 25Kw neem dan vrijblijvend via mail of telefoon +31402826082 contact met ons op.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items