opc_loader

CV Heater 

Luchtverwarming via een pelletketel d.m.v. een CV Heater. Op deze manier bespaart u flink op uw bestaande energiekosten. Denk aan een besparing van minimaal 35-50% t.o.v. aardgas. Op deze manier is het zeker interessant om een CV Heater aan te sluiten op een pelletketel. Waar men steeds denkt om een pelletketel te koppelen aan radiatoren kan een pellet cv ketel ook zeer gemakkelijk aan een indirect gestookte heater gekoppeld worden. Op deze manier kan men grote ruimtes verwarmen.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Luchtverwarming door een CV Heater

Om een grote ruimte zoals een bedrijfshal, winkel of schuur te verwarmen dacht men voorheen aan de traditionele manier van luchtverwarming. Nu door een CV Heater aan te sluiten op een pelet cv ketel verwarmt u de ruimte nog steeds via luchtverwarming. Een groot voordeel van verwarmen met en CV Heater is dat u op deze manier gebruik kunt maken van de subsidie regeling die geldt voor Biomassa ketels zoals een pelletketel. 

Verwarmen met een CV Heater is gezond

Verwarmen door een een CV Heater zorgt voor minder droge lucht dan bij de traditionele luchtverwarming. Doordat er gebruik wordt gemaakt van water wat via de pellet cv ketel door de CV Heater stroom is er een grotere luchtvochtigerheid. Met als reslutaat dat men minder stofdeeltjes in de lucht heeft wat gezonder leefklimaat met zich mee brengt, zeker voor mensen die daar last van hebben.