opc_loader
12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs
Filters

CV Heather 

Het is mogelijk lucht in een woning of bedrijfspand te laten verwarmen door middel van een CV Heather die is aangesloten op een pelletketel. Op deze manier wordt er flink bespaart op de energiekosten. Gebruikelijk zijn besparingen van 35 tot 50% t.o.v. aardgas. Een belangrijke reden dus om een CV Heather aan te sluiten op een pelletketel. Waar men steeds denkt om een pelletketel te koppelen aan radiatoren, kan een pellet cv ketel ook zeer gemakkelijk aan een indirect gestookte Heather gekoppeld worden. Op deze manier kunnen er grote ruimtes verwarmd worden.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Luchtverwarming door een CV Heather

Om een grote ruimte zoals een bedrijfshal, winkel of schuur te verwarmen werd er voorheen gedacht aan de traditionele manier van luchtverwarming. Door een CV Heather aan te sluiten op een pelet cv ketel verwarmt u de ruimte nog steeds via luchtverwarming. 

Verwarmen met een CV Heather is gezond

Het verwarmen van lucht door een een CV Heather zorgt voor minder droge lucht dan bij de traditionele luchtverwarming. Het water wat via de pellet cv ketel door de CV Heather stroom zorgt voor een grotere luchtvochtigheid. Een bijkomend voordeel is dat er bij een hogere luchtvochtigheid minder stofdeeltjes in de lucht zweven wat een gezonder leefklimaat met zich mee brengt. Zeker voor mensen die daar gevoelig voor zijn.