opc_loader

CV Heater 

Het is mogelijk lucht in een woning of bedrijfspand te laten verwarmen door middel van een CV Heater die is aangesloten op een pelletketel. Op deze manier wordt er flink bespaart op de energiekosten. Gebruikelijk zijn besparingen van 35 tot 50% t.o.v. aardgas. Een belangrijke reden dus om een CV Heater aan te sluiten op een pelletketel. Waar men steeds denkt om een pelletketel te koppelen aan radiatoren, kan een pellet cv ketel ook zeer gemakkelijk aan een indirect gestookte heater gekoppeld worden. Op deze manier kunnen er grote ruimtes verwarmt worden.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Luchtverwarming door een CV Heater

Om een grote ruimte zoals een bedrijfshal, winkel of schuur te verwarmen werd er voorheen gedacht aan de traditionele manier van luchtverwarming. Door een CV Heater aan te sluiten op een pelet cv ketel verwarmt u de ruimte nog steeds via luchtverwarming. Een groot voordeel van verwarmen met en CV Heater is dat u op deze manier gebruik kunt maken van de subsidie regeling die geldt voor Biomassa ketels zoals een pelletketel. 

Verwarmen met een CV Heater is gezond

Het verwarmen van lucht door een een CV Heater zorgt voor minder droge lucht dan bij de traditionele luchtverwarming. Het water wat via de pellet cv ketel door de CV Heater stroom zorgt voor een grotere luchtvochtigheid. Een bijkomend voordeel is dat er bij een hogere luchtvochtigheid minder stofdeeltjes in de lucht zweven wat een gezonder leefklimaat met zich mee brengt. Zeker voor mensen die daar gevoelig voor zijn.