opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs
Filters
€ 1624
€ 2040
Merk
Vermogen
Te verwarmen ruimte m³
Type
Model

Milieuvriendelijke verwarming

Extrastove is gespecialiseerd in het ontwikkelen van energie- en milieuvriendelijke hoogrendement pelletketels. De Extrastove is de nieuwste pellet Cv ketel die voldoet aan de strengste milieuvoorschriften. Daarnaast staan de Extrastove alles in 1 pelletketels bekend om hun gebruiksgemak. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Of je nu alleen je woning wilt verwarmen of ook het complete warm water systeem aan wilt sluiten? Met de Extrastove alles in 1 pelletketels is het allemaal mogelijk.

Zuinig in verbruik

Doordat het stoken op houtpellets steeds populairder wordt is de vraag afgelopen jaren enorm gestegen. Thermoflux speelt met haar Cv pelletketels daar op in. Het verwarmen met een Thermoflux pelletketel bespaart al snel 30-50% op de energiekosten. Maar alleen een besparing is natuurlijk niet voldoende, het oog wil ook wat. Daarom heeft Extrastove alles in 1, moderne strak vormgegeven pellet Cv ketels ontwikkeld.

Technische innovatie

Om de juiste pelletketels te ontwikkelen werkt Extrastove samen met diverse experts. Door deze samenwerking worden door Extrastove ontwikkeld volgens de laatste innovatieve technologieën. Hierdoor hebben alle Extrastove modellen een CE markering. Ook staan deze pelletketels vermeld op de subsidie lijst van Rvo.nl. Je ontvangt dus maximaal € 1250,00 subsidie op de aanschaf van een Extrastove pellet ketel.

3 artikelen